torstai 31. heinäkuuta 2014

PERFECT SUNDAY

Viime sunnuntaista on jo monta päivää, mutta mulla ois muutama kuva, jotka haluan jakaa myös teille! Tuska kuumuuden takia heräsin sunnuntaina jo puol seitsemän, yök. En saanut enää unta, joten väsäsin meille sitten aamupalaksi tuoreita sämpylöitä ja mokkapaloja. Oli niin taivaallisen hyvää että. Juuri tuollaisista ihanista ja rauhallisista aamuista mä tykkään! On myös ihanaa yllättää toinen hyvällä ruualla. Tulee jotenkin niin hyvä mieli, kun näkee miten toinen oikeasti ilahtuu ja yllättyy. Ootteko samaa mieltä? :)




Aamupalan jälkeen katsottiin muutama jakso sinkkuelämää. Oon aikaisemmin nähnyt viisi ensimmäistä kautta sarjasta, mutta en muista jaksoista paljoakaan. Joten niiiiin huippua, että se tulee kokonaan uusintana telkusta! :)

Iltapäivällä käytiin jälleen kerran Uhlussa uimassa ja nauttimassa auringosta ja illalla käytiin poikaystäväni isän luona syömässä herkkuruokaa. Illalla käytiin vielä kavereiden kanssa kokiksella jokilaivoilla. Mahtava sunnuntai ei voi muuta sanoa! Millainen on teidän täydellinen sunnuntai?



-Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti