keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

NEW DENIM

Iltaa! Ihanaa, että kesä vihdoin tuli tänne Suomeenkin. Olen kateudesta vihreenä katellut kaikkien kavereiden reissukuvia milloin mistäkin päin etelää. Enää ei harmita niin paljoa raataa töissä, kun kaikki iltapäivät ehdin löhöömään auringossa kuitenkin :) Niissä merkeissä on mennyt tällä viikolla jokainen iltapäivä. Ja toivotaan, että loppuviikosta jatkuu sama meininki!

Tänään pääsin tosiaan jo puolikahdentoista maissa töistä ja suuntasin siitä lähes suoraa porukoiden takapihalle löhöömään. Ai että. Illemmalla nautin mahtavasta kesäisestä ruuasta. Tällasilla helteillä on ihanaa syödä vähän edes kevyemmin, ja runsas salaatti on oivallinen valinta. Olen kuitenkin erittäin perso uusille perunoille, joten tottakai muutama sellainenkin oli suuhun tungettava! Tällä hetkellä Suomalaiset kasvikset on todella, todella hyviä, suosittelen! Rucola ja ruohosipuli on oikein omasta mini kasvihuoneesta, namnam.



Parasta syömistä auringossa <3



Tilasin joku aika sitten Asokselta uudet farkkushortsit, sillä olen etsinyt täydellisiä leviksiä, joista voisin tehdä tällaiset shortsit itse, mutta törmäsin näihin Asoksella ja päätin kotiuttaa ne heti, kun omaa kokoani vaan olisi varastossa. Ah mä niin tykkään näistä!! Parempaa kuvaa tulossa heti, kun olen ihmisen näköisenä liikkeessä :--) Käyn päivisin vain siivoamassa, ottamassa aurinkoa ja salilla, niin ei tule laittauduttua oikeen. Viikonloppuna tähän on tulossa kuitenkin muutos!



Mites te vietätte nämä hellepäivät? Ja mitäs tykkäätte shortseista? :)

-Henna

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana postaus! :) Pirteitä kuvia (omnom tuo b&j jäätelö on niiiiin hyvää!) ja selkeetä tekstiä :) Tykkään sun blogista kaikin puolin, jään seurailemaan :)

    http://dailyxdreamer.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia paljon! :) Joooo oon niin rakastunut noihin jätskeihin, harmi, että hinta on vaan niin kova! Vanhempien pakastimella on hyvä vierailla ;) Kiva kuulla, että tykkäät!! :)

      Poista