torstai 3. heinäkuuta 2014

Monitor your heart rate and calories

Mahtavaa torstaita! Ihanaa, että aurinko paistaa vihdoinkin!! Vaikkakin toi tuuli on melko kova, ainakin täällä meillä päin. Olo on kyllä ollut aamusta asti ihan erilainen tämän valoisuuden ja lämmön takia. Vähän vielä lämpöä lisää niin bueno.

Kävin tiistaina hakemassa vähän lisää motivaatiota treeneihin. Kotiutin vihdoin kauan kaipaamani sykemittarin. Olisin halunnut sellaisen tosiaan jo tammikuussa, kun aloitimme "terveellisemmän elämän" poikaystäväni kanssa, mutta en raaskinut silloin vielä ostaa ja sitten se jäi. Nyt löysin kuitenkin Budgetsportin alesta Suunnon sykemittarin hintaan 39.90€. Ei paha vai mitä? Mittari on mallia M1, eli kaikista alkeellisin ja halvin, mutta ajaa asiansa mielestäni hyvin ja on helppo käyttää. Ulkonäkökin miellyttää ainakin mun silmää, mikä on vaan plussaa. Mittari näyttää sykkeen, sykealueet, ajan ja kalorit. Matkaa se ei kai näytä, mutta en nyt ihan hirveästi käy lenkillä tms. Eikä sillä matkalla niin väliä, pääasia, että nään sykkeen ja kalorit.

Työpäivän aikana kulutetut kalorit. Ei huono vai mitä! On siitä rappusten moppauksesta hyötyäkin ;)
 Nyt suuntaan siwaan hakemaan Zalandon paketin, josta paljastuu lisää motivaatiota treenaamiseen, nimittäin muutama uusi treenivaate alesta. Illalla kelpaa suunnata salille!

Nauttikaahan auringosta <3
-Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti