lauantai 19. heinäkuuta 2014

Lemons-reunion

Hyvää lauantai-iltaa täältä sohvan nurkasta! Alkuillan vietin kaverin luona, mutta olen sen verran poikki, että yöelämään en jaksanut suunnata. Ajattelin tulla kirjottelemaan eilisestä vähän, jotta juttu pysyy edes hieman reaaliaikaisempana.

Eilen vietettiin iltaa ihanien aerobic-tyttöjen kanssa <3 Olen siis harrastanut nuorempana aerobiciä n. viis vai kuus vuotta. Joukkueemme nimi oli team lemons, hahaa! :D Suurin osa ajasta kilpailtiin siis kuuden hengen porukalla ja tällä kokoonpanolla kokoonnuttiin eilenkin. Valitettavasti vain viisi meistä kuitenkin lopulta pääsi paikalle, mutta ensi kerralla uusi yritys :) !

Ilta sujui kuulumisten vaihdon ja syömisen parissa. Syötävä oli todella hyvää ja sitä oli paljon! Varsinkin kakkua. Se oli niiiiiin hyvää. Pakko tehdä kotona samanmoinen vielä kesän aikana.
Kuvasaldo koostuu lähinnä ruokakuvista, ylläri, haha! En vaan voi sille mitään, että rakastan kuvata kaikkea hyvän näköistä. Tykkään muutenkin ruokakuvista, joten se on yksi syy miksi niitä nähdään täällä blogin puolellakin paljon. Koittakaahan kestää!



Marenkikakku: Uudenkaupungin marenkia, kermavaahtoa, sitruunarahkaa ja mansikoita. NAM!!! Tätä jokainen söi enemmän kuin laki sallii 8)




Ihana ilta takana ihanien tyttöjen kanssa, ei voi muuta sanoa<3

Nyt vähän vielä telkkua ja sitten painun koisimaan, jotta jaksan huomenna siivoilla tätä kaaosta, joka täällä kotona vallitsee - Öitä!

-Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti