tiistai 29. heinäkuuta 2014

ENJOYING LIFE

Iltaa! Ihanaa, vihdoin oon taas paremmalla tuulella :) Viime viikko oli aikamoista vuoristorataa ja kaikki asiat ahdisti. Johtunee loman tarpeesta.. Ja siitä, että mun työssä ehdin ajattelemaan asioita aiiiivan liikaa heh. Oon omien ajatuksieni vanki, kun moppailen portaita 4-7 tuntia päivässä. Tällä viikolla oon kuitenkin toistaseks pysynyt iloisissa asioissa ja mieli on pysyny virkeenä. Syynä saattaa olla myös lähestyvä loma, ah!

Lupasin tulla tänään jakamaan muutamat kuvat lauantai-illalta. Käytiin vaan jokirannassa kuvailemassa, ei muuta. Päätettiin lauantaina tehdä vaan mitä mieleen juolahtaa ja olla stressaamasta kaikesta. Jotenkin tuntuu, että koko ajan pitää olla kauheesti kaikkia suunnitelmia ja painaa pää kolmantena jalkana eteenpäin. En tiedä olenko ainoa, joka on tätä mieltä? Oletteko te huomanneet saman? Siitä ei synny muuta kuin kamala stressi ja ahdistus. Pieni hengähdystauko on välillä ihan paikallaan. Tämä viikonloppu mentiinkin suurimmaksi osaksi ilman suunnitelmia ja silti itselläni oli huippu viikonloppu!










On se Turku ja jokiranta vaan kaunis näin kesäisin <3 Mieli lepää näissä maisemissa.
Ensi viikonlopulle on jo suunnitelmia, mutta ne on niin huippu hyviä, että tulee hyvä mieli väkisinkin! Ja kivat suunnitelmathan ei mieltä rasita. Kun arki on väkisin ympätty täyteen, eikä muista kuunnella itseään, niin siitä ei seuraa ainakaan mitään hyvää. Viikonlopun suunnitelmista lisää kuitenkin myöhemmin, nyt alan vääntämään lihapullia hiki hatussa - CIAO!

-Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti