sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

B-DAY PARTY

Heippa! Eilen vietettiin 43-vuotis synttäreitä opiskelukaverini Sonjan kanssa. Molemmilla oli juhannuksen tienoilla synttärit, mutta ehdittiin vasta nyt pitämään kemut meidän kaveriporukalle. Bileet oli todella onnistuneet mielestäni ja ainakin itselläni oli todella hauskaa :) Alku ilta istuttiin meillä ja siitä suunnattiin jokirantaan istuskelemaan. Puolenyön aikoihin suunnattiin grillin kautta kotiin. Oli muuten hyvät makkaraperunat!!

Tarjottiin vieraille suklaakakkua, jonka välissä oli suklaa- ja vadelmamoussea ja päällä sulatettua suklaata. Ympärillä pinkiksi värjättyä kermavaahtoa. Kakku oli just meidän näkönen ja toooooodella hyvää! Ei vähempää voi neljältä suklaalevyltä edes odottaa... ;) Kehiteltiin myös vähän boolia, johon laitettiin kuoharia, viinaa, sinistä bolsia, sitruuna limsaa, lime juissia ja sitruunan palasia. Kaksi isoa astiaa sitäkin vaan upposi, joten taisi kelvata.

Kuvia otettiin paljon, mutta onnistuneiden kuvien määrä ei ollut mikään päätä huimaava, kun aamulla niitä kävin läpi. Noh, ensi kerralla sitten!




Toppi Bik Bok / Shortsit Asos / Kengät Converse




Oivoi, asukuvat ei ihan onnistuneet tällä kertaa, mutta tämä asu nähdään varmasti mun päällä vielä tänä kesänä, joten ehkä parempia kuvia toiste.
Nyt sohvalle Suitsin pariin. Huomenna loppuu tämä läsöily ja suuntaan taas salille, ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti