maanantai 28. heinäkuuta 2014

#UHLU

Heipparallaa viikon tauon jälkeen! Tauko ei ollut mikään suunniteltu, mutta viime viikolla päivät kulki lähes saman kaavan mukaan: kuudelta ylös, siitä suoraan tukka pystyssä duuniin, portaiden moppaus ja muutaman saunan jynssäys ja muuta kivaa, töistä kipinkapin aurinkoa palvomaan ja illalla salille tai sohvalle röhnöttämään. Siinä ei ole siis paljoakaan postailtavaa. Viikonloppuna tehtiin vaikka mitä kivaa! Ja senpä takia mulla on nyt tälle viikolle monta postausta valmisteltavana jipii :)

Viikonloppuna sai nauttia näistä ihanista helteistä, ah. Töissä tämä helle ei oo niin mukavaa, mutta iltapäivisin on ihanaa päästä puistoon ruskettumaan ja lukemaan kirjaa ja parantamaan maailmaa kavereiden kanssa.

Lauantaina iltapäivällä päätettiin aloittaa meidän uinti kesä ja suunnattiin Vehmaalle vanhaan louhokseen uimaan. Ollaan jo kauan haluttu käydä siellä, mutta paikan nimi ja osoite ei oo selvinny kummallekkaan. Tällä kertaa päätettiin ottaa asiasta kunnolla selvää ja löydettiin kuin löydettiinkin perille kommellusten jälkeen. Ai että, miten hieno paikka se olikaan :) Paikka sijaitsee siis Vehmaalla ja sen nimi on Uhlu. Suosittelen lämpimästi! Nyt annan kuvien puhua puolestaan.









Toi paikka oli upea! Suunnattiin heti sunnuntaina sinne uudelleen, mutta niitä kuvia myöhemmin :) Viimeisessä kuvassa näkyy tuo pudotus, joka on ton altaan korkein paikka, josta porukka hyppii veteen. Ihan hullua. Pystyin ite just ja just istumaan tossa reunalla heh. Mitäs tykkäätte? Onko joku käynyt tsekkaamassa jo aikaisemmin tuon paikan?

Huomenna tulee muutama kuva lauantai-illalta, kun kävin kuvailemassa vähän Aurajoen rannassa. Siihen asti tsaukki!

-Henna

2 kommenttia:

  1. Heei vitsi miten siisti paikka! Täytyy käydä joskus! :)

    PreciousPicturesBlogi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa! :) Aika kivikkoisessa maastossa joutuu makoilemaan, mut maisemat on upeat, vesi kirkasta ja lämmintä :)

      Poista