tiistai 5. elokuuta 2014

Long time no see

Hellurei - makaan sohvan perukoilla ja olo on kuin jyrän alle jäänyt. Syynä aivan liian lyhyet yöunet! Maanantaina jouduin heräämään poikkeuksellisesti viideltä ja viemään veljeni töihin. Eilen illalla kutsuttiin kaveripariskunta meille grillailemaan ja pelaamaan Party-Aliasta, silläkin uhalla, että poikaystäväni pääsi töistä vasta puoli kymmenen ja mulla soi herätyskello tänään aamulla kuudelta, YÖK! Viihdyttiin aliaksen parissa puoli kahteen asti yöllä ja aamulla ehkä hieman kadutti, mutta ilta oli todella kiva ja peli aivan huikea (suosittelen), niin ei haittaa. Tänään en ole töiden jälkeen tehnyt mitään muuta, kuin nukkunut pitkät päikkärit ja maannut sohvalla, kelpaa. Ja selaillut inspis kuvia we heart it:sta. Miiiii like!





Viime viikonloppuna oltiin vierailulla Keravalla. Olen nähnyt Sannan viimeksi varmaan kuusi vuotta sitten tai jotain?? Tutustuttiin Kreetalla teini-ikäisinä ja sen jälkeen ollaan pidetty yhteyttä vain mesessä, facebookissa ja whatsappissa. Hämmästyttävää miten paljon hyötyä somesta välillä on ihan oikeasti. Onpa muuten kamala sana tuo some. :D No kuitenkin, viikonloppu sujui rauhallisissa merkeissä hyvästä ruuasta ja seurasta nauttien. Kävästiin myös Jumbossa ja XXL-urheiluliikkeessä shoppailemassa. Ihana reissu takana siis.  Ja sovittiin, että nyt nähdään vähän useammin kuin kuuden vuoden välein, heh. Onko teillä muilla samankaltaisia tarinoita? Kertokaa ihmeessä :)


lettuja nutellalla, taivaallista!!


Kamera pysyi viikonloppuna melko visusti laukussa, sillä halusin nauttia vaan hyvästä seurasta, eikä oikein ollut muuta kuvattavaakaan, kuin ruoka. Vaikka tykkäänkin ruokakuvista, niin tällä kertaa en änge postausta täyteen niitä. Nutellaletut riittäköön. :) Mites teidän kesäinen viikonloppu meni?

Ps. Kolme päivää töitä ja mä oon niiiiiiiin lomalla!!
-Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti