sunnuntai 17. elokuuta 2014

Reissukuulumisia!

CIAO! Piiiiiiiiiitkä tauko takana, joka johtuu kesälomareissusta Saksaan. Itse matka kesti viikon, mutta sitä ennen aika oli aika kortilla, joten en kerennyt koneella roikkumaan. Tultiin hetki sitten kotiin ja nyt jo pyykkikone laulaa, sillä huomenna meidän rapussa alkaa putkiremontti. Nojoo asiaan. Meidän matka oli todella ihana ja rentouttava, vesisateesta huolimatta. Ei olla oltu kahdestaan noin pitkällä matkalla ja oli kyllä hyvä irtiotto tähän arkeen. Huomenna palaan vielä neljäksi päiväksi töihin ja sitten ois viikko vielä lomailua ennen koulun alkua, jee!

Kulunut viikko vierähti siis Münchenissä ja sen lähistöllä. Käytiin tsekkaamassa myös mun kotikaupunki Saksassa. Olen siis ollut siellä vuoden aupairina ja se oli yksi suuri syy, miksi valitsimme matkakohteeksi juuri Münchenin. Kävästiin myös Itävallan puolella Salzburgissa. Itse olen nähnyt kaikki nuo kohteet ennenkin, mutta poikaystäväni ei ole noilla hoodeilla koskaan käynyt. Maisemat ja fiilis Baijerissa on niin mieletön, että sinne voisin matkustaa aina uudelleen ja uudelleen. Suosittelen jokaiselle!

Saksassa vatsankin saa pidettyä helposti kylläisenä, sillä annokset ovat aivan mielettömän kokosia. Kerta päivässä riitti. Hyvää ja rasvaista haha. Myös Ritter Sport suklaata upposi melko monta levyä, sillä se on Saksassa tosi halpaa Suomen hintoihin verrattuna. Nyt on melko pöhöttynyt ja raskas olo. Huomenna alkaakin paluu arkeen ja kurvit kuntoon!!! Kesällä tämä homma on vähän karannut käsistä, mutta aiotaan palata takaisin keväiseen systeemiin :)

Ensi viikolla julkaisen muutamat reissupostaukset mm. ostoksista, nähtävyyksistä ja muutamista pohdinnoista, joita mulle tuli mieleen reissun aikana. Tarkoitus olis myös rustata postausta kuluneesta kesästä ja tulevasta syksystä yms. Ideoita löytyy, toivottavasti aikaakin! Palataan :) Nyt aion istua sohvalla ja katsella kaikki viikolla tulleet Salkkarit ja jatkaa pyykin pesua.

ps. Kertokaahan ihmeessä mitä teille kuuluu? Onko koulut jo alkaneet ym? :)

-Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti