lauantai 23. elokuuta 2014

ROAD TRIP / NEW OUTFIT



Ei oo todellista. Oon napannu itselleni jonkun syysflunssan näin heti kättelyssä. Ajattelin ensin alku viikosta, että kurkkukipu johtuu vaan lentokoneen ilmastoinnista. Mutta ei. Keskiviikkona alko muutkin oireet ja eilisen illan makasin vaan kotona, sillä olo oli niin hirveä. Ja mikä hienointa, tänään aamulla se on vielä hirveämpi. Hiphei! Toinen loma-aamu ja oon nukkunut hyyyvin katkonaisesti about kuus tuntia vaikka nukun pää kilometrin korkuisen tyynypinon päällä, ei henki oikein tahdo kulkea siltikään. Loistavaa.



Eilen en antanut flunssan kuitenkaan lannistaa itseäni vaan lähdettiin pizzareissulle Poriin! Kyllä luit oikein Poriin. Turusta sinne ajoi vajaassa parissa tunnissa. Porissa on poikaystäväni perheen mielestä Suomen paras pizzeria nimeltä Mestaripizzat. Ollaan käyty silellä aikaisemminkin ja kyllä, pizza on kyllä hyvää. Kannattaa poiketa syömään tuonne, mikäli Porissa päin liikutte.
Eilen siinä, kun syötiin niin ovesta pamahti sisään eräs vanha herra, joka sanoi, "tämä on kuulemma Porin paras pizzeria, niin laitetaan yks Porin paras pizza sitten." Eli ei taida ihan puppua puhua poikaystäväni ja hänen isänsä :)



Kengät Dinsko / Housut BikBok / Paita Mango / Takki Vila / Huivi Cubus / Laukku Saksasta

Pizzojen jälkeen käytiin pikashoppailulla Isossa karhussa, josta löysin paljon kaikkea lyhyessä ajassa. Kaikki tuli kuitenkin oikeasti tarpeeseen. Niistä kuvia myöhemmin :)



Reissun päätteksi kävästiin tsekkaamassa tuulinen ja kylmä Yyteri, sillä en oo muistikuvieni mukaan ainakaan koskaan käynyt Porissa muuta kuin pelireisuilla. Napsittiin muutamat asukuvat ja lähdettiin juuuuri ennen kaatosadetta ajelemaan kotiin päin. Mahtava päivä takana flunssasta huolimatta!







Päivän asussa lähes kaikki oli uutta, paitsi kengät ja takki. Tykkäsin asusta tosi paljon. Vaatteista teen kuitenkin erillisen ostospostauksen, tai ainakin sen uusista vaatekappaleista.
Jopa hiukset oli "uudet", sillä reissuun lähdettiin suoraan kampaajalta. Halusin vähän ryhtiä hiuksiin, joten varasin extempore kampaajan ja pätkäsin muutaman sentin latvoista pois :)

Mitäs tykkäsitte asusta?

-Henna

2 kommenttia:

  1. Ihanan ilosia kuvia sulla! Kiva kattella ku näkyy aito ilo :)

    http://miira-liisa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Lomalla ei voi muuta kuin hymyillä hihii :)

      Poista