keskiviikko 20. elokuuta 2014

VICTORIA'S SECRET

(emoji sydänsilmä hymiö) kertaa tuhat. Münchenin lentokentälle oli avattu joulukuussa VS:n liike ja pääsin käymään siellä ensimmäistä kertaa elämässäni. Odotukset oli kovat ja ehkä ihanihan hieman petyin, kun valikoima oli niin "pieni". Ehkä pieni ei ole oikea sana, mutta tuotteita ei ollut saatavilla juuri sillä hetkellä, sillä ne ovat varmasti todella suosittuja ja myydään kokoajan loppuun. Onnistuin löytämään kuitenkin muutaman vartalotuoksun, pari rasvaa sekä suihkusaippuan. Siinä on kyllä tarpeeksi näin ensimmäiselle kerralle!

Liikkeessä ei myyty muita vaatteita kuin alushousuja ja valikoimassa olevat eivät oikein napanneet. Ainakaan ne, joista oli kokoja jäljellä. Siksi pitäydyin kosmetiikassa. Passisuojus olis ollut siisti, mutta eipähän paljon järkeä sen ostamiselle olis, sillä matkustan kerran vuodessa, ja tälläkään reissulla en tarvinnut passia kertaakaan? Kummallista. Lentokentillä kaikki on automatisoitu. Jopa matkalaukun checkaaminen. Pelottavaa. Olin aivan varma, että oma laukkuni ei saavu perille ikinä. Pelko oli onneksi turhaa, sillä laukkuni saapui Suomeen, samoin VS tuotteeni ;)




Melkoisen pinkkiä eikö? Kaikki tuoksuu niin taivaallisen hyvälle etten kestä. Ei näitä tuotteita ihan turhaan ole vilkkunut joka toisessa blogissa ja instagram kuvassa! Viimeisen kuvan rasva ja Pure Seduction vartalotuoksu ovat jo käytössä ja olen todella tyytyväinen kumpaankin. Onkos siellä muita näihin tuotteisiin ihastuneita? :) Kertokaahan lemppari tuoksunne ja tuotteenne!

-Henna

4 kommenttia:

  1. Victoria's Secretin kaikki tuotteet tuoksuvat kyllä niin ihanalle! Omat suosikkini ovat Pure Seduction, Love Spell, Coconut Passion ja Cheer love! ❤️ Ps. Tosi kiva oloinen blogi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep!! Siellä kaupassa meni ikuisuus ja poikaystävän hermotkin joutui koetukselle, kun halusin haistella jokaista purkkia ja purnukkaa ja päätöksen teko oli toodella hankalaa :D Voi kiitos paljon! :))

      Poista
  2. Moikka, muistatko missä terminaalissa tuol vs liike on? Mulla on siitä jatkolento Espanjaan ja aikaa ois sellanen 50min että ehtiikö siinä? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! VS:n liike on porttien ulkopuolella :/ joten sinne ei taida päästä, kun vaan vaihtaa konetta kentällä. Höhlä sentään! Toivottavasti Espanjasta löytyis liike sitten :)

      Poista