sunnuntai 24. elokuuta 2014

SHOPPING IN MUNICH

Terkkuja sängynpohjalta! Flunssa vei musta kuitenkin voiton ja olen viettänyt nyt kaksi kokonaista päivää sängyn pohjalla. Onneksi mulla on ihana poikaystävä, joka jaksoi olla eilen koko päivän mun seurana ja vähän passatakin <3 Eiköhän tästä pikkuhiljaa parannuta. Toivottavasti torstaihin mennessä, kun tuutorin ura varsinaisesti alkaa, sillä uudet opiskelijat aloittavat silloin koulunsa.

Osa teistä saattoi jo huomatakin, että mulla on ollut todella monta ylimääräistä tuntia ilman tekemistä, sillä blogiin on ilmestynyt uusi banneri ja muutenkin ulkonäkö on kokenut muutamia pikku muutoksia, mitäs pidätte? Banneri ei todellakaan ole täydellinen, mutta tällä hetkellä kelpaa mulle oikein hyvin. Vähän syksyisempää ilmettä!

Mutta joo, oli mulla oikeesti asiaakin. Nyt, kun tätä aikaa kerran on, niin päätin julkaista kuvat Saksan ostoksista. Münchenissä kelpaa kyllä shoppailla. Lähdinkin kovin odotuksin matkaan, sillä tiesin, että sinne on lähiaikoina tullut mm. Forever 21, Hollister ja Victoria's Secret. Kahdesta ensimmäisestä mukaan ei paljoakaan tarttunut ja olin jopa hieman pettynyt. Lopulta oli kuitenkin hyvä, että rahat näistä säästyi ja sain ostettua mm. uuden laukun ja muita kivoja pikku juttuja.

1. Maybelinen Baby Lips huulirasvoja kaksin kappalein. Jäin koukkuun HETI. Ei noitakaan ole ihan turhaan vilahtanut joka toisessa blogissa. Saksassa hinta vain oli paljon parempi kuin Suomessa. Alle kaks ja puol euroa kappale oli ihan ok hinta, varsinkin Suomen hintoihin verrattuna.



2. Aurinkolasit tarttui mukaan ensimmäisenä pienestä rihkamakaupasta. Vihdoin löysin tuon malliset lasit, jotka ovat suht sopivan kokoiset mun kasvoille.

3. Vartalotuoksu Hollisterista. Mielestäni yhtä hyvän hajuinen kuin Victoria's Secretinkin tuoksut, jotka esittelinkin jo aikaisemmin täällä.



4. Perus toppi Forever21:sta. Liike oli aivan hullun kokoinen. Tais olla kolme tai neljä kerrosta täynnä vaatteita. Yksi pieni nurkkaus oli miehille. Vaatetta oli tungettu aivan vieri viereen, joten itse ainakin turhauduin täysin, enkä jaksanut katsoa läpi läheskään kaikkea. Siihen olis mennyt koko päivä. Sovituskoppejakin oli vain yhdessä kerroksessa, enkä jaksanut jonotella, niin mukaan lähti vain tämä perus toppi ja yksi harmaa perus teepaita. Molempiin olin kuitenkin tyytyväinen :)


5. Löysin vihdoin täydellisen mustan käsilaukun. Merkki on never heard ja hintaa oli alle kolmekymppiä (opiskelijan kukkarolle perfecto), mutta silti rakkautta ensisilmäyksellä. Nyt mulla on hyvä laukkukokoelma kotona ja uskoisin pärjääväni niiden kanssa pitkään.


6. Siisti, mutta rento paita Mangosta. Pari kertaa jo käyttänyt ja tykkään todella paljon!



Siinä oli suurin osa ostoksista, jotka tänne sopii esittelyyn. En viitsi jokaista karkkia ja kosmetiikka juttua alkaa nyt tässä esittelemään, sillä varsinkin kosmetiikkaa tuli hamstrattua Suomeen, sillä hinnat on Saksassa paaaaljon lompakkoystävällisempiä kuin täällä Suomessa. Lopuksi vielä pari kuvaa muutamasta pikku jutusta, jotka lähti mukaan. Noita lohenpunaisia neon stabiloita ei saa täältä Suomesta, ja se jonka ostin Saksasta aupairina ollessa on lähes käytetty loppuun. Saksasta saa irtomyyntinä lähes kaikkia stabiloita, niin kotiutin nämä viisi nyt tällä kertaa. Eipähän pitäisi loppua hetkeen tuo punainen ;)







Myös Saksan miesten kansallisasuun kuuluvat sukat lähti mukaan vitosella. Mukavat, siistit ja lämpimät! 

Huh, tulikohan siinä nyt kaikki? Eiköhän! Mitäs piditte? Mikä oli teidän lemppari?

-Henna

2 kommenttia:

  1. Pakko tulla itsekin hehkuttamaa noitten babylipsien vuoksi, pinkki on paras <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ne on koukuttavia ja ihanan värisiä, mutta mielestäni toimii kyllä myös! Ei turha ostos siis :) Oma suosikki on myös tuo pinkki!

      Poista