maanantai 18. elokuuta 2014

SIGHTSEEING IN GERMANY

Iltaa! Sain vihdoin valittua "muutamat" reissukuvat teille näytettäväksi. Kuvia otin oikeasti yllättävän vähän, mutta se saattaa johtua siitä, että oon käynyt Münchenissä ja noissa muissa paikoissa niin monesti, että ei tuu sellaista pakko kuvata -fiilistä.

Vaikka olinkin nähnyt kyseiset paikat jo aiemminkin, niin yksikään kohde ei tuntunut pakkopullalta. Ei olla kumpikaan oikein museo tyyppisiä ihmisiä, joten kierreltiin vaan katsomassa kauniita rakennuksia ja autoja tottahan toki!

Ensimmäinen päivä vietettiin kaupungilla kauppojen tarjontaa tarkastellen ja rakennuksia ihastellen:






Toisena päivänä suunnattiin lentokentälle Victoria's Secretiin ja Olympia parkiin BMW-Weltiin:

<3


Torstaina shoppailtiin ja illalla, kun sade hellitti päätettiin palata vielä takaisin Olympia parkiin ja matkustaa Olympic Toweriin katsomaan ihania maisemia:







Perjantaina Baijerissa oli katolilainen pyhäpäivä, joten suunnattiin junalla Salzburgiin (jossa oli sittenkin sama pyhä ja suurin osa kaupoista kiinni). Kotimatkalla käytiin tsekkaamassa mun kotikaupunki Saksassa, Bad Reichenhall. Kauaa ei jaksettu kierrellä, sillä vettä satoi ja ilman kunnon takkia ja vermeitä oli todella kylmä. Suunnattiin siis syömään ja vietettiin kunnon "baari-ilta" mun vakkari paikassa kavereideni kanssa :)



Jaksoikohan kukaan katsoa kaikkia kuvia? Päätin kuitenkin koota kaikki tähän yhteen ja samaan postaukseen, sillä mielestäni kuvat kertovat paremmin kuin sanat tässä tapauksessa. Toivottavasti piditte :) Ja kertokaahan toki omia kokemuksianne Saksasta!

-Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti