sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Double chocolate

Onnistuin jälleen kerran protskupannareissa oujee

Heissan! Taas hurahti yksi viikonloppu ohi ja kohti kesää mennään kovaa vauhtia. Päätin jo viikolla, että viikonloppuna en aio mennä mihinkään enkä tehnyt mitään suunnitelmia. Lauantaina innostuin kuitenkin siivoamaan koko kämpän ja pesin kaikki ikkunat, kyllä nyt kelpaa hengailla kotona :) Tänään sunnuntaina innostuin tekemään taas herkkuaamiaisen, sillä oon taas molempina aamuina herännyt suhteettoman aikaisin (6.40 ja 9.00) ihan ilman syytä. Kumpa herääminen olis näin helppoa arkenakin, mutta ei.. Päivällä kutsuimme kaverit syömään ja tehtiin avokadopastaa ja jälkkäriksi tein suklaamuffinsseja suklaapäällisellä, NAM!

Muffinssit:

  • 125g voita
  • 1,5dl sokeria
  • 2 kananmunaa
  • 3,5dl jauhoja
  • 2rkl kaakaota
  • n. 100g tummaa suklaata (Fazerin taloussuklaa, ja itse käytin koko levyn heh)
  • 1tl vaniliinisokeria
  • 2tl leivinjauhetta
  • purkki kermaviiliä


  1. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi
  2. sekoita munat joukkoon yksitellen hyvin vatkaten
  3. sekoita kuivat aineet keskenään + pilko suklaa joukkoon
  4. lisää kermaviili ja kuivat aineet taikinan joukkoon
  5. Paista 15-20min 200 asteessa
Kuorrute (löysin toisesta blogista): 100g Fazerin sinistä, 2,5dl kuohukermaa ja ruokalusikallinen kaakaota.

  1. sekoita aineet keskenään ja kuumenna niin kauan, että suklaa sulaa
  2. sekoita ja laita viileään kunnes seos on jäähtynyt (alkuperäisessä ohjeessa pidetään kylmässä monta tuntia, mutta itse laitoin pakkaseen n. puoleksitunniksi ja onnistui oikein hyvin :) )



Nyt ajattelin nauttia sohvalla vielä loppu sunnuntain ja valmistaudun kiireiseen viikkoon! Toivotaan taas lämpöä ja auringon paistetta ensi viikolle niin jaksaa kummasti paremmin :-) Ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti