lauantai 8. maaliskuuta 2014

GOD MORGON!

Huomenta! Ja hyvää naistenpäivää kaikille ihanille naikkosille siellä ruudun toisella puolella :) Saatiinpa mahtava ilmakin vielä meidän kunniaksi ;)

Sain jo eilen lahjan poikaystävältäni naistenpäivän kunniaksi. Hän osti neljä kappaletta Iittalan Essence valkkarilaseja, joita oon ihastellut jo jonkin aikaa. Ja Stockalla olikin hyvässä alessa tuo neljän paketti kanta-asiakkaille, joten tottakai oli kannattavampaa ostaa se, kuin kahden paketti.


Tänään aamulla kokkasin itse oikein runsaan ja maittavan aamupalan naistenpäivän kunniaksi, sillä poikaystäväni ei herää millään ikinä ennen mua, PAITSI mun synttäreinä hän tsemppaa ja aamupala tuodaan sänkyyn.

Nyt mulla pyörii pyykkikone jo toista kertaa tänään ja peitot ja tyynyt ovat ulkona tuulettumassa, ja pyykit partsilla kuivumassa. KEVÄT!! Ulkona paistaa aurinko ja ajattelin tenttiin luvun jälkeen suunnatakkin ulkoilmaan ja kaupungille :) Vilassa on nimittäin kaikki tuotteet tänään -25%, sinne siis!

Uutuus paita Virosta. Stradivarius.




Ps. Kiitos hirmuisesti protskupannareiden vinkeistä, tänään ONNISTUIN vihdoinkin täydellisesti :) Elikkäs tein oikein pieniä ja paistoin miedolla lämmöllä (4/9). Iso kiitos monista vinkeistä joita annoitte.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti