tiistai 11. maaliskuuta 2014

Pure love

Postinkantaja toi tänään ovelle pari pakettia ja yhden hain postista. Ensimmäisenä avasin tottahan toki paketin, joka tuli Asokselta. Paketissa oli tilaamani Nike air maxit, jotka olivat aivan täydelliset! Käppäilin niillä hetken kotona ja iltapäivällä oli pakko päästä ulos testaamaan niitä. Onneksi aurinko paistoi ja oli kuivaa, niin uskaltauduin pienelle kävelylenkille kenkien kanssa. :)

Omasta mielestäni kengät ovat täydellisen näköiset, mutta ne myös istuvat täydellisesti mun jalkaan ja niillä on tosi hyvä kävellä. Vaikka noita kenkiä näkee varmasti tulevana keväänä ja kesänä enemmän kuin tarpeeksi ihmisten jalassa, niin uskoisin, että ne myös jakavat mielipiteitä. Mitäs te tykkäätte?
Loppujen pakettien sisällöt esittelen myöhemmin ja tähän loppuun pari nopeaa otosta kävelylenkiltä.






4 kommenttia:

  1. IHAAAN SAIRAAN KIVAT! Miekin haluisin! :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mäki tykkäään :)) Ne oli nyt tosi hyvässä alessa asoksella!! Ps. Nyt on isot kuvat ;)

      Poista
    2. Millä hinnalla sit sait ? :o
      Jee, hyvältä näyttää! ;)

      Poista
    3. Ne on tällä hetkellä tosiaan 81€ ja normi hinta 136 tai jotain! Eli hyvä alennus jota en voinut ohittaa. Kokoja siellä ei oikeen oo, mutta ne tiedot päivittyy kokoajan ku palautuksia tulee ja ne saa niitä rekisteröityy! Eli ku tarpeeks kauan kyttää nii uskoisin et oma kokoki löytyy :D Sitä sivua se Eeviki on koko päivän tänään päivitelly :'D

      Poista