tiistai 13. toukokuuta 2014

Photo Challenge: Days 11 & 12

Heipparallaa! En ehtinyt eilen tulla päivittämään suosikki näkymääni tänne. Eilen tein varmaan yhdeksän tuntia kouluhommia, joten illalla olin melko poikki, enkä jaksanut etsiä suosikki näkymäni kuvia koneeni uumenista. Nyt sen kuitenkin tein, ja olisin voinut julkaista vaikka kuinka monta kuvaa, mutta julkaisen nyt vaan muutaman. Molemmat maisemat löytyy Saksasta/Itävallasta. Asuin siis vuoden Saksassa Alppien juurella ja maisemat oli joka päivä henkeäsalpaavan kauniit. En tuu ikinä unohtamaan niitä ja kaihoten kaipailen sinne joka ikinen päivä yhä lähes kolmen vuoden jälkeenkin. No onneksi asiaan on tulossa korjaus ja olen menossa sinne käymään tulevana kesänä, jee! No nyt niitä kuvia.

Vierailin vuoden aikana Alpeilla useammankin kerran, mutta tämä tais olla hienoin kuva jonka napsasin. 

Tämä kuva on otettu mun kotihoodeilta siellä ja tottahan toki Alpit näkyy taustalla. Kävin tuolla aika moneenkin otteeseen pyöräretkellä, sillä noin hulppeissa maisemissa kelpaa pyöräillä.

Tämän päivän kuvahaasteena oli "light". Mietin kauan, että mitähän ihmettä mä kuvaisin, sillä ainakaan kauniita lamppuja meiltä ei löydy. Tykkään kuitenkin polttaa usein kynttilöitä, joista en oo kuitenkaan koskaan ikuistanut kunnon kuvaa. Mutta nyt oli aika tehdä asiaan muutos!


Hauskaa illan jatkoa :)
-Henna

1 kommentti:

  1. Lähetin sulle haasteen. Ei ole pakko ottaa sitä vastaan jos ei tunnu siltä:)
    http://diylifeeverything.blogspot.fi/2014/05/32-ykkosta-tyohuoneessa.html

    VastaaPoista