maanantai 26. toukokuuta 2014

Mökki-elämää

Mahtavaa viikonalkua kaikille! Tiedän, että mun viikosta on tulossa mahtava, mutta kalenteri on ammuttu kyllä melko täyteen ja se ahdistaa. Onneksi suurin osa jutuista on mukavia, niin enköhän selviä tästäkin viikosta kunnialla!

Viikonloppu vierähti mökkeillessä. En ole käynyt ehkä noin 4-5 vuoteen mökillä, joten reissun alku oli ehkä hieman sekavaa, sillä yritettiin poikaystäväni kanssa selviytyä iskän paperille kirjoittamien ohjeiden mukaan. Vene saatiin lopulta käyntiin ja jääkaappikin saatiin perillä toimimaan! Kaikki sujui kivasti eikä mielestäni mikään mennyt pieleen. Ilma oli lauantaina aivan täydellinen, ruokaa oli riittävästi ja se oli erittäin maukasta ja herkkujakin oli sopivasti otettu mukaan. Onnistunut viikonloppu siis takana! Haluan ehdottomasti jatkaa tätä alkanutta innostusta mökkeilyyn ja toivonkin, että pääsen reissuun taas pian :)

Ja sitten kuvatulva tähän loppuun:

Ihastuin luokkalaiseni housuihin täysin ja kävin hankkimassa samanmoiset menneellä viikolla Lindexistä :)















Hitusen liikaa kuvia yhteen postaukseen, mutta en osannut valita vaan muutamaa hyvää, joten päätin tykittää näitä oikein olan takaa. Toivottavasti tykkäsitte :)

-Henna

2 kommenttia: