tiistai 27. toukokuuta 2014

Maailman paras kanakastike



Oon kyllästynyt jo aina vaan samoihin kanakastikkeisiin joita väsään ja varmasti moni muukin. Yleensä laitan vaan kermaa tai jotain vastaavaa joukkoon ja se on siinä. Päätin eilen ottaa itseäni niskasta kiinni ja heittää hunajamarinoidut kanat pannulle ja soveltaa niistä jonkunmoisen kastikkeen. Ehtonani oli, että en halunnut käyttää kermaa tai muutakaan sellaista. Yllätyin kuitenkin positiivisesti, sillä en oo koskaan syönyt niin hyvää kanakastiketta kuin mitä siitä tuli! Hyvä minä! Kuvat ovat ihan kamalia eikä kastike pääse niissä oikeuksiinsa, mutta näettepähän edes vähän miltä lopputulos näyttää. Harmi ettei makua ja tuoksua voi tuoda ruudun läpi.

Ainekset:

  • Hunajamarinoituja fileesuikaleita
  • vettä
  • kanaliemikuutio
  • sweet chili sauce
  • pippuria
  • paprikaa
  • tomaattia
  • tomaattimurskaa
  • valkosipulia
  • sipulijauhetta
  • currya
  • vehnäjauhoja
  • ananaspaloja (säilyke)

Paistoin ensin kanat ja paprikan, sitten lisäsin joukkoon tomaatit, valkosipulin ja vehnäjauhot. Kiehautin veden ja sekoitin siihen kanaliemikuution. (Vettä voit laittaa haluamasi määrän, riippuen miten löysää kastikkeesta haluat) Kaadoin veden kanojen joukkoon ja heitin loput mausteet, ananasliemen (halutessasi myös ananakset) ja reilun ruokalusikallisen tomaattimurskaa. Anna kiehahtaa ja hauduta hetki. Ja nauti! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti