sunnuntai 30. marraskuuta 2014

SUNDAY

Marraskuu on sujahtanut ohi niin äkkiä että! On kyllä ihanaa, että huomenna alkaa joulukuu ja joulun odotus alkaa virallisesti. Ainakin mulla. Ajattelin vaihtaa jouluisat verhot paikoilleen ja niin edelleen. Saa myös avata ensimmäisen luukun kalenterista jes! Tänään on ollut huippu tehokas päivä. Heti aamusta aloin lukemaan viimeiseen tenttiin, joka häämöttää parin viikon päässä. Sivuja on ihan tuhoton määrä luettavana ja paljon opittavaa asiaa, jaiks. No kai se siitä! Luin neljään asti iltapäivällä, sillä perjantaina otin rennosti ja eilen lauantaina oli pelit ja niiden jälkeen olin aivan poikki, joten ei tullut luettua.


Kouluhommien jälkeen ryhdyttiin suursiivoukseen, sillä tää kämppä on taas koko syksyn ollut kuin räjähdyksen jäljiltä. Koulu ja treenit vie kaikki voimat, jonka jälkeen ei oo huvittanut siivoilla. Tänään siivottiin kuitenkin katosta lattiaan kunnolla koko kämppä ja pestiin monta koneellista pyykkiä. Siivoominen ei oo mun lempparijuttu, mutta kyllä puhdas koti on kivempi kuin täysi kaaos! :D

Illalla leivottiin vielä pipareita taikinasta, jonka tein itse ja koristeltiin piparit. Odotan aina innolla, että pääsen koristelemaan, mutta jo muutaman piparin jälkeen kyllästyn, sillä olen varmasti maailman surkein koristelemaan pipareita! Mulla ei ole taiteellista silmää pätkääkään ja niistä ei tuu yhtään sen näkösiä kuin haluisin! No kai se maku on tärkein!






Nyt rentoudutaan sohvalla, syödään lettuja ja katsotaan Itse ilkimystä. Että sellanen herkkupäivä! No onneksi huomenna suunnataan taas salille ja treeneihin rehkimään.




 Rentouttavaa sunnuntai-iltaa ja mahtavaa joulukuun ensimmäistä viikkoa! :)

-Henna

2 kommenttia:

  1. Ihanan talvinen ja rento postaus! Juuri tuollaiset päivät on parhautta ♥

    http://ellanooran.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos! :) jep, nämä päivät on ihan mahtavia. Ja jotenkin se stressittömyys on ihan mahtavaa, vaikka koko päivä on täynnä tekemistä, niin silti sen tekee hymyssä suin!

    VastaaPoista