lauantai 22. marraskuuta 2014

DIY: MUISTITAULU

Saan silloin tällöin erilaisia ideoita päähäni, mitä haluaisin tehdä omin pikku kätösin. Useimmiten kärsivällisyys kuitenkin loppuu kesken, tai en vain saa hommaa alkuun. Monelle villasukalle ja lapaselle on käynyt tuo ensimmäinen. Ja esimerkiksi kesällä minun piti tehdä sisustustikkaat, joihin ripustan valokuvakehyksiä, mutta en vain koskaan saanut aikaiseksi hommata tarvikkeita, niin se sitten vaan jäi. Tällä kertaa otin härkää samantien sarvista kiinni ja hankin tarvittavat välineet.

Meillä on ollut eteisessä valkoinen magneettitaulu niin kauan kuin ollaan täällä asuttu. Edellinen asukas jätti sen siihen ja kiva niin. Nyt kuitenkin kyllästyin katselemaan sitä, ja halusin tehdä muistitaulun, johon voi myös kirjoittaa. Ostin Bauhaussista vanerilevyn (saa mittatyönä). Levy maksoi ehkä 6€ ja työ 7€. Päädyin kuitenkin tähän ratkaisuun, sillä en tee valtavalla vanerilevyllä mitään, joten otin sen valmiiksi sahattuna mielummin. Magneettimaalia löytyi isäni varastosta ja liitutaulumaalin hain Biltemasta. Magneettimaali on melko kallista, enkä olisi sitä tauluun laittanut, ellei isältäni olisi löytynyt jämiä. Liitutaulumaali oli kuitenkin suht halpaa. Purkki kustansi vähän alle 10€ ja sitä meni about puoli purkkia (maalasin taulun kolmeen kertaan).
Hankin myös pensselit, telat ja koristeet. Päädyimme maalaamaan taulun pensselillä, sillä tuo hieman röpölinen pinta miellytti silmäämme. Liidut olen aikaisemmin ostanut Ikeasta.




Eilen kaivettiin jouluvalotkin esiin, ja nuo kirkkaat ledit sopi kuin nenäpäähän taulun ympärille!

Mitäs tykkäätte?

-Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti