perjantai 26. syyskuuta 2014

MY SUMMER OUTFITS

Phuuuuh syksyn ensimmäinen tentti on ohi. Kysympä vaan, että pitääkö mun oikeesti tulevana sosionomina (lastentarhanopettajana) tietää mitä on kognitiivinen psykoterapia???!!! Ite kallistun ein puolelle... No toivotaan, että tentin läpäsy ei jää siitä kiinni. Nyt ei auta muuta kuin odotella pari viikkoa, että tulokset tulee. Joten peukut pystyyn siellä ruudun toisella puolella!

Kaikesta huolimatta huippu rento viikonloppu tulossa. Seuraavaan tenttiin pitäis jo alottaa kyllä lukemaan, mutta ainakaan tänään en koske mihinkään koulujuttuihin! Nimittäin luvassa on saunaa ja tortillaa ja telkkua ja kaikkea kivaa! :) Mitäs teidän perjantai-illan suunnitelmiin kuuluu?

Kokosin myös kaikki kesän ikuistetut asut yhteen. Ilmeet on melko mielenkiintosia, ja muutenkaan kauheen onnistuneita asukuvia ei kesältä löytynyt valitettavasti. Kertokaahan kuitenkin mikä miellyttää eniten teidän silmää? :)

 1. Tpaita H&M / Housut Dr.Denim / Kengät Nike / Kaulakoru Lindex
 2. Takki Virosta / Neule Vila / Farkut Lindex / Kengät Converse
 3. Mekko Vila / Huivi Vila / Kengät Converse / Laukku Thaimaa / Lasit Rayban
 4. Shortsipuku Vila / Kengät Dinsko


1. Toppi BikBok / Shortsit Asos / Kengät Converse
2. Shortsipuku Vila / Kengät Converse
3. Takki Stradivarius / Tpaita H&M / Farkut BikBok / Kengät Converse / Laukku Thaimaa
4. Takki Vila / Paita Vila / Farkut BikBok / Huivi Cubus / Laukku Saksa / Kengät Dinsko

Yhteenvetona voidaan todeta, että oon kesällä pukeutunut tosi yksinkertaisesti ja lempparikengät, tai ainakin käytännöllisimmät ovat olleet sekä matala- että korkeavartiset Conssit haha. Mulla on niin pieni jalka (35-36), että kaikki sandaalit on mulle liian isoja ja hankaa, niin pysyttelen noissa turvallisissa valinnoissa useimmiten. Ja toisena huomasin suosikkikauppani olevan näemmä Vila. Tai ainakin suurin osa näistä vaatteista on Vilasta!

Nyt löhöön hetken vielä sohvalla ja sitten suuntaan saunaan. Hauskaa viikonloppua kaikkille! :)

-Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti