keskiviikko 3. syyskuuta 2014

KUULUMISIA



Heipat täältä kiireen keskeltä! Tuntuu, että viime päivinä oon vaan juossut pää kolmantena jalkana paikasta toiseen, enkä oo ehtiny kunnolla pysähtymään. Tänään illalla ehdin hetken hengähtää ja huomenna taas jatkuu. Viimeiset kaksi päivää vietettiin Kunstenniemessä aloitusleirillä uusien ykkösten kanssa. Oli ihan huippu kiva leiri ja porukka heittäytyi kyllä kunnolla mukaan, mikäs sen parempaa? Yöunet leirillä jäi vähiin ja ohjelmaa oli tooodella paljon kahdelle päivälle, niin nyt taitaa yhtä sun toista väsyttää. Siksi pyhitän tämän illan täydelle levolle ja huomenna taas mennään.

Huomenna on edessä karu paluu arkeen. Saas nähdä miten sitä jaksaa taas opiskella kolmen kuukauden tauon jälkeen. Menee varmaan hetki, ennen kuin edes tajuaa, että jotain pitäis oikeesti tehdä. Ensimmäiset deadlinet häämöttää nimittäin jo syyskuun puolella.. Nice! Koulu alkoi jo oikeasti tänään ja mulla on aivan kamala stressi, sillä tuntuu, että niin paljon asiaa on jo jäänyt kuulematta. Onneksi ihanainen ystäväni on aina hyvin perillä mitä pitää tehdä ja milloin, joten nyt muutaman tunnin surffailun jälkeen tuntuu siltä, että olen edes vähän kärryillä, mitä tuleman pitää. Vielä pitäis raapustaa huomisen kotitehtävä valmiiksi ja sitten nautin telkun antimista loppu illan!
Loppuviikon osalta kalenteri onkin jo täynnä ja seuraava huilipäivä pitäis olla sunnuntaina. Silloin koitan palata kunnon kuvien kera :)


-Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti