sunnuntai 7. syyskuuta 2014

WEEKEND

Leppoisaa sunnuntai-iltaa! Viikonlopusta tulikin kiireisempi kuin kuvittelin. Asukuvat jäi kokonaan ottamatta ja muutenkin kamera kulki mukana aivan turhaan, sillä en ehtinyt kaivaa sitä ollenkaan esiin. Perjantai meni kaksien juhlien välillä surffaillen. Vanhempieni luona oli kesän päätösbileet grillaillen ja yhden tuttava pariskunnan tuparit vietettiin samaan aikaan toisella puolella Turkua. Ehdin kuitenkin hyvin hengailemaan kummassakin paikassa :)



Lauantaina suuntasin päivällä teatteriin katsomaan Atlantis-musikaalia, jossa hyvä ystäväni esiintyy. Esitys oli pitkä, mutta tykkäsin! Illalla suunnattiin hohtominigolfiin ja ystävien luo juhlimaan yhden kaverimme synttäreitä. Minigolf oli hauskaa pitkästä aikaa! Ihanaa tehdä jotain täysin erilaista mitä kaveriporukassamme yleensä teemme. :)


Tänään sunnuntaina olen pessyt pyykkiä, katsonut telkkua ja sain jopa vähän imuroitua tätä kämppää. Vähän edes siistimpää! :D Hetki sitten grillailtiin kavereiden kanssa hamppareita ja jälkkäriksi vähän jätskiä ja suklaata. Naminam!!  Miten teidän viikonloppu on sujunut? :)

Ensi viikolla yritän petrata kameran kanssa! Ohjelmaa kylläkin riittää varsinkin loppuviikosta. On keltanokkabileiden rastin pitämistä, laivareissua ja saunailtaa. Niistä lisää myöhemmin!

Rentouttavaa sunnuntai-iltaa kaikille ja tsemppiä alkavaan viikkoon!

-Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti