sunnuntai 2. elokuuta 2015

SURPRISE TRIP TO HELSINKI

Pakko sanoa, että mulla on ihan mahtavia ystäviä ympärillä. Hyppäsin eilen autoon tietämättä yhtään, mitä päivä tuo tullessaan. Olin saanut synttärilahjaksi vain kortin, jossa luki, että lähdetään viettämään yhdessä tyttöjen päivää. Puolen päivän aikaan oltiin perillä, nimittäin Helsingissä! Ihan mahtavaa. Olen koko kesän halunnut päästä käymään siellä, mutta ei vaan olla saatu aikaiseksi.

Ohjelmassa oli kauppojen kiertelyä ja paljon syömistä tietenkin. Tytöt vei mut syömään Tortilla Houseen, joka on pienen pieni ravintola Kampissa. Yhdet parhaimmista tortilloista, jotka oon ikinä syönyt. Voittaa Turun El Namin, harmi sinänsä!Jälkkärille mut vietiin Magnum Helsinkiin. Jätskit veti kyllä aika sanattomaksi. Niiiiin hyvää. Meillä kävi hirmuinen tuuri, sillä se oli auki eilen viimeistä päivää. Täyte valikoima oli melko laaja, mutta itse päädyin smartieseihin, minivaahtiksiin sekä kuivattuihin valdemiin. Kuorrutteeksi otin valkosuklaan. Combo toimi erittäin loistavasti!Illalla suunnattiin auton nokka vielä kohti Hernesaarenrantaa, jossa nautittiin vähän ruokaa ja juomaa vielä ennen kotiin lähtöä. Päivä oli kaikenkaikkiaan erittäin onnistunut! Kyllä sitä kaipaa tollasta kunnon tyttöjen aikaa aina välillä ja pientä irtiottoa arjesta. Nyt jaksaa taas painaa viimeiset kolme viikkoa töissä ennen viikon lomaa ja koulun alkua!Tänään selvisi vihdoinkin myös syy sille, miksi oon ollut niin kamalan väsynyt koko kuluneen viikon ajan. Oon nukkunut mielestäni tarpeeksi pitkät yöunet, eikä ole ollut edes pitkiä työputkia, mutta silti jokainen päivä on tuntunut todella raskaalta. Eilen illalla nukkumaan mennessä niska ja silmät särkivät kovasti ja ajattelin, että aamulla on varmaan jo parempi. No aamulla herätessäni ihoni oli kauttaaltaan kosketusarka, selkä ja kädet särkee, kurkku on kipeä ja tukossa. Nukuin myös poikkeuksellisen pitkään, sillä yleensä herään 7-8 aikaan, tänään heräsin vasta 10.30. Päätin mitata kuumeen ja kyllä, lämpöähän se kuumemittari näytti. Huoh. En olisi halunnut tulla kipeäksi juuri silloin, kun kesäkelit alkaa, mutta no can do. Tämä ja kaksi seuraavaa päivää kuluu siis sohvalla löhöten, Greyn anatomiaa tuijotellen, sekä teetä litkien.
-Henna

2 kommenttia:

  1. Mulle tuli ihan hirmuisen iloinen mieli tästä postauksesta! Tunnelmallisia kuvia ja mahtava synttäriyllätys! Nuo Magnumin jäätelöt näyttää niin herkullisilta! Täällä ehdottomasti uusi lukija, blogisi on ihastuttava! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana kuulla ja tervetuloa!! :)) Ja kiva kuulla, että tykkäsit myös kuvista. Itseäni jäi vähän harmittamaan, että kuvasaldo jäi lähes ainoastaan jätskeihin, mutta eikö se tarkoita, että on ollut huippu kivaa tekemistä, kun ei ole tarvinnut kulkea koko ajan kamera kädessä kuvia räpsien :) !

      Poista