tiistai 4. elokuuta 2015

PIKNIK

Terkkuja sängynpohjalta! Pari päivää kului  peiton alla makoillen ja katsomoa sekä areenaa katsellen. Harmi, kun mulla ei oo mitään sarjaa kesken mitä jaksais kattoa aamusta iltaan. Ideoita?
Ajattelin tulla jakamaan tänne muutamat kuvat meidän viikon takaiselta piknikiltä. Tällä hetkellä antaisin melkein mitä vaan, että olisin terve ja pääsisin nauttimaan tosta ulkona olevasta ilmasta! Onneksi huomenna loppuu saikku ja palaan töihin, sekä pääsen nauttimaan aurinkoisista keleistä, kun niitä nyt kerran riittää.

Tosiaan viikko sitten ilma ei ollut ihan näin upea kuin tänään, mutta päätimme silti poikaystäväni kanssa suunnata metsään piknikille, sillä se kuului meidän heinäkuun treffeihin ja halusin sen toteuttaa ennen kuun loppua. Leivoin meille mukaan Sara Ollilan reseptin mukaan suklaisia oreo-leivoksia ja Lidlistä haettiin juuri uunista tullutta patonkia, tuorejuustoa sekä viinirypäleitä. Eväät oli pienet, mutta erinomaiset. Istuskelimme rauhassa ja nautimme hiljaisuudesta. Lopuksi keräsimme vielä mukimme täyteen tuoreita mustikoita, nam!
-Henna

1 kommentti:

  1. Kauniita kuvia ja hyvännäköiset eväät! Suosittelen Mike&Molly nimistä sarjaa siinä tapauksessa, että tykkäät komediasta ja sulla on huono huumori!;)

    VastaaPoista