keskiviikko 18. helmikuuta 2015

MISSION IMPOSSIBLE?

Mun on ihan pakko tulla hehkuttamaan myös tänne mun kehittymistä. Nimittäin leuanvedoissa! Oma ennätykseni on telinevoimistelu ja aerobic ajoiltani kuudennelta luokalta, kun sain 15 leukaa. Ja jep, syksyllä oltiin siinä pisteessä, että en saanut yhtään ainutta kertaa kiskottua itseäni ylös. Päätin silloin, että kesään mennessä menee vähintään viisi. Ja leuat pitää siis lähteä aina suorilta käsiltä, ei saa huijata ja jättää käsiä koukkuun.


No syksyn aikana en ihan kauheasti liikettä treenannut, mutta jouluun mennessä taisin saada yhden. Tammikuussa laitettiin meidän leuanvetotankoon kuminauha kiinni, sillä turhauduin tekemään sen yhden ainoan leuan joka kerta, kun enempää ei mennyt. Kuminauhan avulla taisin saada tehtyä aluksi viisi toistoa putkeen. Näin myös eräässä blogissa hyvän vinkin leuanvedon harjoittamiseen ylätaljalla. Näitä kahta liikettä olen tehnyt siis muun treenaamisen ohella ja tänään aamulla sain 4 leukaa ilman avustusta ja melko kevyestikin vielä!! Ja äskön 9 kuminauhalla. JES! Kesään mennessä pitäisi siis viis leukaa mennä kepeesti. Ehkäpä enemmänkin ;)


Ylätaljalla tehtävä liike (tee pitkällä tangolla): Ota vastaote tangosta, niin kuin vetäisit leukaa, laita mahdollisimman suuri paino ja tee mahdollisimman monta toistoa. Itse laitoin aluksi painoksi reilu 40kg eli parikymmentä kiloa vähemmän kuin painan. Sarjoja teen suunnilleen 3 x 6.

Onkos siellä muita leuanvetoihin hurahtaneita? Kertokaa ihmeessä treenausvinkkinne! Ja vielä ehtii mukaan haasteeseen. Kesään mennessä vähintään viisi leukaa, anyone?


Nyt pitää lukea hieman tenttiin ja sitten taidan lähteä nauttimaan tosta ihanasta ilmasta vaikkakin flunssa painaa toista viikkoa päälle, niin kai sitä pienen rennon kävelylenkin pystyy tekemään :)

-Henna
 
Kuvat: weheartit

2 kommenttia:

  1. Onnea saavutuksesta! Tommonen on aina hienoo kun tuntee, et alkaa lähestyyn tavoitteitaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos! :) Jep se tunne on kyl huippu! Ja vieläpä pinellä vaivalla niin kyllä se motivoi jatkamaan! :)

      Poista