perjantai 19. joulukuuta 2014

HELSINKI & TUKHOLMA

Niiiin sitten siitä Helsigin ja Tukholman minilomasta muutama sananen. Kuvasaldo jäi todellatodella säälittäväksi, sillä lähes kaikki on kännykällä otettuja. Mutta koitan löytää edes muutaman sopivan kuvan postaukseen.

Lähdettiin reissuun tosiaan viime perjantaina Onnibussilla ja mä kyllä tykkään niistä busseista. Ne on siistit, niissä on pistorasiat ja tähän mennessä olen ainakin päässyt aina ajoissa perille! Ja mikä parasta, liput on super halpoja!


Helsingissä yövyttiin Sokos Hotel Tornissa ja suosittelen sitä ehdottomasti! Ostettiin yö jo 3+1 päiviltä syksyllä, kun se oli 40% alessa. Valittiin hieman normaalia parempi huone, joka sijaitsi tornin ylimmissä kerroksissa. Upeat näkymät aamulla herätessä. Huoneen hintaan kuului kaksi limua, teet, kaakaot ja kaikki cupsolo keittimen kahvit. Tornin aamupala on juuri niin hyvä kuin olen kuullut! Itseasiassa se oli se syy, miksi halusin juuri kyseiseen hotelliin. Tästä lähtien haluan kuitenkin aina kyseiseen hotelliin, kun yövytään Helsingissä. Ainakin jos näin hyviä tarjouksia sattuu osumaan eteen :)



Perjantaina käytiin vaihdattamassa mun tietokoneen akku MCaressa, jonka jälkeen suunnattiin syömään Hard Rock Cafeeseen. Aiettä miten hyvää ruokaa siellä oli! Ja se jälkkäri<3 Lauantai vietettiin Stockalla ja Starbucksissa. Starbucks on pakollinen kohde aina Helsingissä vieraillessa heh. Kummallakaan ei ollut mitään tarvetta kierrellä kauppoja sen enempää, sillä sunnuntaina sitä oli luvassa ihan tarpeeksi Tukholmassa, joten istuskeltiin kahvilla ihan rauhassa ja käppäiltiin hyvissä ajoin satamaan.



















Laivassa meillä oli poikaystäväni äidin lahjakortin ja pisteiden ansiosta DeLuxe hytti, johon sisältyy siis mennen tullen erikoisaamiainen, sekä baarikaapin sisältö. Hytti on myös paljon tilavampi, siellä on parisänky sekä suihkukaappi. Ihanaa :) Hintaa hytille jäi lahjakortin ja pisteiden jälkeen 60euroa puoliksi. Eli ei paha! Normaali hinta näytti olevan yli 300€.

Sunnuntaina kierreltiin muutamia Tukholman kauppoja, etunenässä Hollister. Kumpikaan ei löytänyt sieltä kuitenkaan mitään. Muutenkin shoppailusaldo jäi hyvin pieneksi, eikä oikeastaan ihan kauhean montaa kauppaa edes kierretty. Itselleni löysin superhalvat Niken urheilurintsikat. Hintaa oli vain 99kr=10,54€!! Suomessa kyseiset rintsikat maksavat XXL-storessa 24,90 ja muissa liikkeissä yli kolmekymppiä. Löytö siis!


Reissun päätteeksi käytiin syömässä niinkin Ruotsalaisessa paikassa kuin Pizza Hut. Se oli kuitenkin sellainen varma valinta ja ruoka oli todella hyvää!! Syötiin Lasagne bites annokset. Siinä oli sellaisia lasagnelevy rullia juustolla täytettynä, sienikastiketta, kanaa ja juustokuorrute. NAM!


Oli rentouttavaa päästä hetkeksi pois, mutta kyllä nuo reissut aina väsyttää, kun joutuu monta päivää vaan kävelemään kaupasta toiseen. Reissu oli kuitenkin kaiken kaikkiaan ihana. Luksusta pienellä rahalla!

-Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti