tiistai 17. kesäkuuta 2014

Kesäsuunnitelmia

Herkuttelua ystävän kanssa jokirannassa <3
Tänään työpäivä tuntui jotenkin ylitsepääsemättömän raskaalta. Selvisin siitä kuitenkin kunnialla. Tiistait on mulle yleensäkkin kaikista kamalimpia tai pahimpia päiviä viikossa. Maanantai menee vielä sellasessa horroksessa, mutta tiistaina viikonlopusta on jo liian pitkä aika ja viikonloppuun on vielä tuhottoman pitkä aika! Mikä teidän mielestä on viikon pahin päivä?

Mulla on jo onneksi muutamia suunnitelmia kesäksi, joiden avulla jaksaa painaa duunia :) Joka kesä olen tehnyt paljon suunnitelmia ja ollaan kavereiden kanssa päätetty, että tehdään sitä tätä ja tota, mutta harvoin suurinkaan osa suunnitelmista on toteutunut. Tänä kesänä koitan elää hetkessä ja tehdä kaikkea kivaa mitä mieleen juolahtaa! Joitain isompia juttuja olen kuitenkin suunnitellut jo etukäteen.

Viime viikonlopun vietin Helsingissä poikaystävän kanssa. Oli huippu kiva ja rentouttava viikonloppu! Juhannuksena otetaan rennosti kavereiden kanssa ja syödään tietysti hyvää ruokaa PALJON! Juhlin synttäreitäni pienellä kaveriporukalla ja aion myös mökkeillä, kun kerran vauhtiin olen jo päässyt piiiitkästä aikaa :) Aion mennä Ruis Rockiin ensimmäistä kertaa elämässäni!!!

Lukemista ja aurinkoa kupittaalla.
Ajattelin myös syödä erittäin paljon grilliruokaa ja muutenkin hyvää ruokaa tietysti, siitä en tingi ;) Loman kruunaa matka Saksaan. En malta odottaa! Muuta en ole suunitellut vielä, mutta eiköhän tähänkin kesään mahdu kaikkia kivoja juttuja näiden jo suunniteltujen juttujen lisäksi!

Tässä yhden illan extempore leivonnainen, NAM!
Näistä kaikista isoista ja pienistä jutuista on mun kesä tehty!
Onkos teillä jotain ihania suunnitelmia tälle kesälle jo valmiina? Kertokaa ihmeessä mullekkin! :)

Nyt aion ottaa sohvalta hyvän asennon ja laittaa viime viikkosen Carrien päiväkirjat jakson pyörimään ja sen jälkeen ajattelin alottaa seuraavan Lauren Conradin kirjan luvun. Tänään otetaan rennosti, jos vaikka illalla hymyilyttäis jo enemmän!

-Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti