perjantai 6. kesäkuuta 2014

Friday!

Vihdoin perjantai! Mulla oli tänään onneksi vaan lyhyt työpäivä, sillä hoidin hommat jo alkuviikosta. Se hyvä puoli tässä työssä on, että voin rehkiä alkuviikosta ja ottaa rennosti perjantaina! Ja tietysti viikonloput ja illat ovat vapaat, joten tykkään. Vaikkakin työ on fyysisesti raskasta. Varsinkin tämä ensimmäinen viikko, kun mulla on neljän kohteen portaat ja saunat yms siivottavana. Ja kaiken tämän kukkuraksi isäni haastoi minut, veljeni ja veljen tyttöystävän kyykkyhaasteeseen, joten kyykkään joka ilta 100 kertaa kesä ja heinäkuun ajan. Voin kertoa, että eilen illalla jalat olivat aivan hapoilla jo toisen kyykyn jälkeen. Poikaystävääni nauratti kovin, kun sanoin toisen kyykyn jälkeen, että ei oo totta, hapottaa jo toisen kyykyn jälkeen et kiva urakka tulossa. Sain kuitenkin kaikki sata tehtyä ja tänään mua odottaa illalla sauna <3 Tämä sitkeä flunssan poikanenkaan ei ole auttanut asiaa, mutta tänään on kurkku  ollut jo parempi ja niistämässäkään ei tarvitse ravata kokoajan!

Mulla on kiva ja rento viikonloppu tulossa. Illalla pääsen saunaan ja saan tortilloja ja huomenna ajattelin suunnata johonkin kivaan puistoon ottamaan aurinkoa. Mikäli se suostuu näyttäytymään. Sillä tänään aamulla katsoin tuntiennustetta joka lupasi 12-14 välille pelkkää aurinkoa, niin eiköhän se vetänyt lähes heti pilveen ja ennuste oli muuttunut, kun pääsin 12 aikaan porukoiden takapihalle mukavaan asentoon, hmph. No ei auttanut kuin suunnata takaisin kotiin kirja kourassa ja pyykit pyörimään. Ja tietenkin nyt, kun mulla on pyykinpesu meneillään, niin aurinko päätti tulla takaisin esiin! Just my luck.

En ole piiiiitkään aikaan lukenut mitään kirjoja, muutakun yhden, joka koulun puolesta piti lukea. Tänään asiaan tuli kuitenkin muutos, sillä kävin palauttamassa koulukirjat kirjastoon, maksoin tilillä olevat myöhästymismaksut pois ja lainasin jopa viisi(!!!) kirjaa luettavaksi. Kesällä on kiva lainata kirjoja, kun kirjastot on osan kesäkuusta ja lähes koko heinäkuun kiinni, niin palautus päivä on vasta heinäkuun lopussa. Saan kerrankin rauhassa lueskella ja nauttia :)




Tulipas oikeen sillisalaattia tähän postaukseen, mutta eipä näistä asioista omiakaan postauksia olisi saanut väännettyä. IHANAA PERJANTAITA, NAUTTIKAA! :)

-Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti