torstai 19. kesäkuuta 2014

HAPPY BIRTHDAY TO ME!

Tänään aamulla heräsin 23veenä, outoa. Olo ei tunnu yhtään niin vanhalta, mutta niin vanha mä taidan oikeasti olla :D Poikaystäväni heräsi aamulla tekemään aamiaista varmaan 5.30, sillä lähdetään töihin jo 6.30, voi raukkaa! Mutta kyllä maistu hyvälle, kun oli jonkun muun tekemää. Yleensä se olen mä joka herää aamusin ja laitan meille pöytään kunnon aamiaiset. Ihanaa kuitenkin, että edes kerran vuodessa asia on toisinpäin ;)

Sain poikaystävältäni lahjaksi pari todella hyödyllistä juttua! Kameralle laukun, sillä tähän asti se on kulkenut pipossa, ja se ei kuulemma vaikuttanut kovin turvalliselta kuljetustavalta, heh. Kameralaukusta löytyi uusi muistikortti ja vieläpä wifi ominaisuudella varusteltuna! Cool! Ja se oikeasti toimii. Otan kuvan, niin kuva latautuu samantien koneelle tai puhelimeen, kumpaan sen haluan. Tai mikäli ohjelma ei ole koneelta auki, tai en ole samassa verkossa koneen kanssa, niin kuvat latautuu koneelle, kun avaan ohjelman tai kameran! Helpottaa touhua kummasti! Ei voi muuta sanoa kuin, että elämästä on tehty kyllä helppoa.


Kolmantena sain vielä uuden sellaisen käsikotelosysteemin puhelimelle, jota voin käyttää siivotessa, salilla tai lenkillä. Vanha oli jo ihan riekaleina ja voin kertoa, että haisi aivan hirveälle!! Käsi haisi aina työpäivän jälkeen todella kammottavalle. Onneksi tänään asiaan tuli muutos. Kiitos rakas<3

Nyt suunnataan mun vanhempien luo syömään hamppareita! Hauskaa viikonloppua ja juhannusta kaikille! Olkaahan kiltisti ja varovaisia :)

-Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti