sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

My balcony

Heipparallaa! Tällasena sateisena ja kylmänä päivänä on ihana unelmoida tulevasta kesästä, auringosta ja lämmöstä. Vois se kesä tulla jo ja yöpakkaset loppua, jotta voisin sisustaa parvekkeen taas kesäkuntoon. Tällä hetkellä siellä on ikkunat ja grilli pesty, mutta lattia odottaa vielä siivousta. Hyllyllä on pari ikean muovikasvia ja tyhjiä ruukkuja, jotka odottavat oikeita kesän kasveja. Ankeaa siis.
Viime vuonna mulla oli siellä kasvamassa joitain kukkivia kukkasia, kirsikkatomaatti ja yksi havukasvi.

Tänä vuonna aion katsoa vielä tarkemmin, että mitä kasveja sinne hommaan, sillä nyt tiedän paremmin, minkä tyyliset kasvit meidän parvekkeella selviää. Tarkotuksena olis kasvattaa myös erilaisia yrttejä, ainakin basilikaa, ruohosipulia ja sen sellaista.

Viime kesänä meidän parvekekasvit näyttivät tältä:

Parveketta koristaa myös mun oma tekemä lyhty, pakko sanoa, että oon ylpee itestäni :D


Nyt aion viettää loppu illan HIMYM:in parissa sohvalla, sillä oon vääntäny koko päivän koulujuttuja ja  toiminu kuvaajana poikaystävän ja sen luokkalaisten ruotsinprojektissa. TSAU!

2 kommenttia:

  1. Kuoriutuispa miustakin tuollanen viherpeukalo et kasvattaisin / säilyttäisin parvekkeellani muutakin kun treenikamoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahaa :D Satuin viime kesänä vähän innostumaan, ja siitä tuli niin kivan näkönen ku oli noita oikeita kasveja, niin pakko saada niitä tänäkin vuonna ! :D

      Poista