tiistai 9. kesäkuuta 2015

A WEEK IN THE SUN

Heissan! Oon palannut mun viikon kesälomalta ja aloittanut työt uudessa paikassa. Mulla ois niin paljon kuvia jaettavana sekä reissulta, että ennen sitä sekä muutama reseptikin houkuttelis julkasta, mutta en vaan oikeen tiedä mistä alottaisin! Ikävä Espanjan lämpöön on tällä hetkellä kuitenkin niin kova, niin taidan vilauttaa muutaman kuvan reissulta näin alkuun.


Oltiin siis perheen kanssa viikko Espanjassa. Oltiin vuokrattu sieltä talo, joka oli niin hulppea että! Tykkään siitä, että on vuokrattu kämppä ja siellä voi laittaa hyvää ruokaa, eikä aina ole pakko lähteä etsimään kivointa ravintolaa. Kävimme toki niissäkin, ja yhdestä erityisestä on pakko kirjoitella oma postaus, jottei tästä tule kilometrin mittaista.


Lennettiin siis Malagaan, josta suuntasimme kämpille Benalmadenaan. Viikon aikana vierailimme muun muassa Fuengirolassa, Torremolinoksessa, Gibraltarilla sekä Marbellassa. Aurinkorannikon vuoristoinen maisema on kyllä niin upea että! Oltiin suunniteltu paljon muitakin reissuja, esim. Marokkoon, mutta yksinkertaisesti aika loppui kesken, sillä halusin muutamana päivänä vain makoilla altaalla ja olla tekemättä mitään! Gibraltariin rakastuin täysin ja ajattelinkin kirjoitella siitä ihan oman postauksen, sillä kuvia varsinkin apinoista löytyy paljon heh.




Useimmat aamupäivät vietettiin altaalla löhöillen, kun pojat olivat pelaamassa golffia ja illalla suunnattiin syömään ravintolaan, shoppailemaan tai kauppaan hakemaan illan safkat. Ei hullumpaa mun mielestä. Saatiin hyvin väriä pintaan ja ladattua akut kesää varten.













Semmosta tällä kertaa! Toivottavasti loppu kesästä ehditään tekemään ulkomaanreissu vielä ihan kaksin tuon viimeisen kuvan ihanuuden kanssa. Se jääköön nähtäväksi! Nyt mä suuntaan keittämään riisipuuroa raparperikiisselin kaveriksi. Ciao ja ihanaa ja aurinkoista tiistaita kaikille!

-Henspe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti