perjantai 12. kesäkuuta 2015

ADDICTED TO PINTEREST

Oon niin koukussa pinterestiin! Sen jälkeen, kun mun työkaverit viime harjoittelussa suositteli sitä mulle, oon kolunnut sen läpi melkein joka päivä. Oon saanut sieltä niin paljon inspiraatiota niin leivontaan, pukeutumiseen, hiuksiin, lahjoihin kuin ruuan laittoonkin.

Äitienpäivänä leivoin lahjaksi kuppikakkuja, joihin etsin inspiraatiota juurikin pinterestistä. Vastaan tuli toinen toistaan herkullisempia reseptejä. Mun luomuksista voit lukea lisää täältä.


Toukokuun lopulla vietettiin kaverini valmistujaisia ja mietin pääni puhki mitä ostaisin lahjaksi. En halunnut ostaa mitään turhaa ja mielikuvituksetonta, joten päädyin selailemaan mitäs muutakaan kuin pinterestiä. Ei tarvinnut kauaa selailla, kun löysin täydellisen idean. Lahja sopisi ehkä paremmin johonkin talviseen juhlaan, mutta kukapa voisi kieltäytyä baileys-vaahtokarkkikaakaosta kesälläkään? Niimpä, en minäkään!


Kolmantena esimerkkinä haluan esitellä vähän vuosipäivälahjaa, jonka annoin poikaystävälleni. Ei ollut tullut puheeksi mitään sellaista järkevää ja materialistista jota hän tällä hetkellä välttämättä haluaisi/tarvitsisi, ja halusin antaa jotain persoonallisempaa ja uutta. Taaskaan ei tarvinnut kauaa selailla, kun juurikin sopivan tuntuinen lahja osui silmiini. Moni ideoista olisi vaatinut niin paljon aikaa, etten olisi niitä päivässä saanut tehtyä. Niimpä valitsin ehdokkaista sellaisen, jonka pystyn suht nopeasti toteuttamaan. Suunnitelin siis 12 treffiä, jokaiselle kuulaudelle yhdet seuraavan vuoden ajaksi. Kävi tuuri, että löysin valmiit söpöt pohjat vihkoselle, joten ei tarvinnut käyttää aikaa niiden tekemiseen. Tulostin ne ja olisin halunnut myös laminoida laput, mutta tällä kertaa piti pärjätä ilman laminointia. Kirjoitin jokaiselle kuukaudelle ihanat ideat treffeille ja villinä korttina poikaystäväni saa itse päättää mitä tehdään. Laitoin vihkoon myös muutaman yhteiskuvan ikään kuin välilehdiksi. Mielestäni tämä oli ihan huippu ihana idea! Mikäli kiinnostuit, suosittelen tutustumaan tähän blogiin. Siellä oli muitakin ihania ideoita, joita aion varmasti vielä toteuttaa!!





Mitäs tykkäätte näistä? :) Ja onkos siellä muita pinterestiin hurahtaneita? Ja kertokaa ihmeessä, jos ootte toteuttanu jotakin tämmösiä niin laitan vinkkejä ylös!

-Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti