torstai 26. maaliskuuta 2015

MY HOME

Heippa! Nyt olis vuorossa kotipostausta ensimmäistä kertaa. Saatiin joku aika sitten vihdoin uus sohva vanhan rikkinäisen tilalle ja nyt olohuonekin on enemmän mun mieleen. Jännä miten maku muuttuu vain muutamassa vuodessa. Vanha sohva oli siis tumman harmaa ja nyt valittiin jotain ihan muuta. Kurkkaahan peremmälle meidän kotiin -->

ETEINEN

Meillä on melko pieni eteinen, joten kaikki takit sun muut ovat sullottu peilikaappiin ja kengät laitetaan joko kaappiin tai tuohon kuvassa olevaan telineeseen. Seinälle askartelin syksyllä magneettiliitutaulun, johon voidaan laittaa kaikki tärkeät paperit ym. jutut. Eteisen valaistuksesta en tykkää, mutta vuokra-asunnossa menettelee. Omaan asuntoon sitten jotain enemmän omaan mieleen sopivaa. 


OLOHUONE

Olohuone on tarpeeksi iso mun makuun. Mahtuu kirjoituspöytä, iso sohva, televisio, hyllykkö sekä laatikosto hyvin. Ennen olohuoneemme oli melko tumma, sillä musta hyllykkö ja sen takana oleva tumma tapetti yhdistettynä tummaan sohvaan loi aika pimeän tunnelman. Olohuoneesta tuli paljon valoisampi sohvan vaihdon jälkeen. Mii laik!








KEITTIÖ


Keittiö on myös iso ja laskutilaa on tarpeeksi. Tummia tasoja saa kyllä olla pyyhkimässä koko ajan, mikäli haluaa pitää ne siistinä. Omaan asuntoon haluan jotain vaaleampaa, mutta mustakin on ihan tyylikäs. Keittiöstä ruokapöydän vierestä pääsee parvekkeelle, josta mulla ei nyt tähän hätään ole kuvia, mutta mahdollisesti myöhemmin nappailen muutamat kuvat. Siellä meillä on kuitenkin sähkögrilli, pieni kalusteryhmä, sekä hyllykkö kukille ym muille vastaaville.








MAKUUHUONE

Makkarista otin vaan muutaman kuvan, sillä siellä on tällä hetkellä säilössä olohuoneen vanha nojatuoli, joten kalusteet eivät mahdu sinne ihan niin kuin haluan. Kaaoksesta en halua ottaa kuvia, joten nurkkaus joka on pysynyt normaalina pääsi kuviin heh. Makkarissa meillä on perus sänky, tv, kaksi lipastoa ja pyykkikori.




VESSA

Meillä on pieni, mutta näppärä vessa. Sinne mahtuu kaikki tarpeellinen oikeestaan. Otin muutaman kuvan, josta saatte vähän käsitystä. Suihkun vieressä oikeella on pesukone ja vessanpönttöä vastapäätä on ikeasta ostettu avohyllykkö. 



No kertokaahan mitä pidätte meidän kodista? :)

Tuli melkoinen kilometripostaus, mutta en halunnut jakaa tätä osiin. Ainoastaan parvekkeesta tulee myöhemmin kuvia, mikäli saan sinne kesäksi taas jotain kivoja kasveja kasvamaan! :)

-Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti