sunnuntai 4. tammikuuta 2015

"TERVEELLISEMPI ELÄMÄ"

Uusi vuosi uudet kujeet. Ei kai. Mitään varsinaisia uudenvuodenlupauksia en tehnyt, mutta aloitettiin taas "terveellisempi elämä" poikaystäväni kanssa. Se sisältää paljon liikuntaa, terveellistä ja monipuolista ruokaa sekä alkuun myös herkkulakon, jotta suurimmasta riippuvuudesta pääsis eroon näin joulun jälkeen, kun on eletty lähes pelkästään suklaalla. Alku on lähtenyt hyvin käyntiin ja motivaatiota löytyy. Toivottavasti vielä loppukuustakin haha. Asiaa helpottaa kuitenkin se, että toinen tsemppaa rinnalla, niin sortumisia ei niin helposti pääse sattumaan.



Tammikuun aikana otan osaa kahteen eri haasteeseen. Juon vettä 2-3 litraa päivässä ja toivon, että tästä tulisi tapa, eikä jäisi vain tähän yhteen kuukauteen. Toinen haaste on Tikis 21 päivän haaste. Kolme salitreeniä ja tikistreeniä takana salibandyn lisäksi ja jokainen paikka on jumissa. Herkkujakaan en ole popsinut nyt kolmeen päivään. Saavutus.. Tästä se lähtee! Tänään sunnuntaina mulla oli vielä kaksi salibandypeliä ja huomenna pitäis muka päästä sängystä ylös? No way! Onko joku teistä muuten mukana jommassa kummassa haasteessa tai muuten vaan aloittanut liikkumaan näin uuden vuoden kunniaksi? Ainakin salilla, jossa käyn, on väkeä ku pipoa. Loppuvuodesta naisten pukkarissa oli silloin tällöin joku itseni lisäksi, nyt siellä täytyy jo miettiä mihin tavaransa pistää. No pari viikkoa ja ruuhka hälvenee. Ei kai, hienoa, että porukka liikkuu! Pistäkää tekin ihmeessä fiiliksiä tulemaan! Vertaistuki on aina paikallaan.




Oma motivaatio liikuntaa kohtaan on tällä hetkellä todella korkea ja haluan koko ajan päästä salille rehkimään. Vielä kun jaksais lenkille lähteä säännöllisesti, niin kaikki olis hyvin. Siihen ei taida olla olemassa mitään vippaskonsteja. On vaan otettava itseä niskasta kiinni ja lähteä ulos rämpimään. Ehkä sitten ensi viikolla..


Ottaisin myös mielelläni vastaan terveellisiä, mutta maittavia reseptejä. Laittakaa ihmeessä tulemaan, jos teiltä sellaisia löytyy! :)

Sporttista alkavaa viikkoa!
-Henna

Kuvat: weheartit

4 kommenttia:

  1. Haha, saman suuntaset tavoitteet täälläkin! Itse oon tykänny syödä pari tuntia ennen tai vähän jälkeen treenien jonkun terveellisen mutta täyttävän salaatin, esim. kanasalaatista ei jää nälkä. Sit tietysti kaikki terveelliset smoothiet on super hyviä ja täyttäviä, jopa ilman sokeria! Kaikenlaista löytyy, pitää vaan ottaa itseään niskasta kiinni ja alkaa tehdä. Mutta tsemppiä tavoitteisiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempistä! :) samoin sinne!! Viime vuonna itsekuri riitti 3kk, katotaan miten käy tänä vuonna :D jep smoothiet on hyviä, mutta oon jymähtäny banaani-mansikkakomboon. Täytyy alkaa kokeilemaan kaikkia muitakin yhdistelmiä jottei kyllästy! :)

      Poista
  2. Millä salilla muuten käyt? :) Sulla on hyvin samanlaisia tavoitteita kuin mullakin keväälle, ja suurin osa tekstistä kuulosti melkein mun kirjoittamalta! Tosin en tohon Tikis-haasteeseen ainakaan vielä osallistu, mutta ehkä myöhemmin sitäkin voisi kokeilla. :)

    Tykkään paljon blogistasi, ja jäin lukijaksi!
    http://oonnasa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä käyn Gogo Skanssissa. Halpa ja hyvä mun makuun! En tykkää oikeen ryhmäliikuntatunneista, niin toi on oikeen passeli :) Haa kiva kuulla! Joo ehdottomasti kannattaa katella ainakin niitä videoita ja kokeilla niitä treenejä, mitkä tuntuu itestä kivalta! Mä oon tykännyt niistä kovasti ja aion ottaa vakkariohjelmaan osan ihan varmasti. Voi kiitos kovasti! Käyn kurkkaamassa myös sun blogin puolella! :)

      Poista