lauantai 25. lokakuuta 2014

KUIVALLE NASSULLE KYYTIÄ!

Heipparallaa! Ajattelin esitellä teille muutaman rasvan, jotka hommasin itselleni joku aika sitten ja tykästyin hurjasti! Mulla on joka talvi ongelmia kuivan ihon kanssa ja naamaa kiristää ja kirvelee, mutta on kuitenkin rasvottuvainen ja hikoilevainen. Silmänympärykset tuntuu ihan kuin ne olis tulessa, kun yritän rasvata niitä.
Samoin kädet kuivuu korpuiksi ja kynsinauhat menee aivan rikki. 

Naamaan olen jo pitkään käyttänyt la rosche poseyn yhtä tiettyä rasvaa, joka on toiminut mielestäni kiitettävästi. Sitä saa kuitenkin vain apteekista ja pienen tuubin hinta on n. 20 euroa. Opiskelijabudjettiin tämä on hieman liikaa! Vähän aikaa sitten seikkailtiin Tarjoustalossa ja tutkiskelin siellä eri kasvorasvoja. Päätin hankkia sekä yö- että päivävoiteen testaukseen ja löysinkin aivan mahtavat sellaiset heti kertaheitolla. Päivävoiteen ollessa alennuksessa hintaa näillä kaikilla oli yhteensä n. 20 euroa! Päivävoiteen ostaessa sai kaupanpäälle vielä silmänympärysvoiteen, enkä ymmärrä, miksen ole aiemmin hoksannut käyttää silmänympäryksiin muuta kuin tavallista rasvaa! Olen aina ollut huono laittamaan rahaa tällaisiin juttuihin, mutta nyt aion pitää ihoni kunnossa!

Ensimmäisen kuvan taustalla näkyy Garnierin BB-voide. Olen käyttänyt sitä nyt runsaan vuoden ja tykkään kyllä kovasti. Kuitenkaan se pelkästään ei riitä kosteuttamaan mun ihoa pävisin, niin oli pakko hankkia joku kunnon päivävoide. Ostamani päivä- ja silmänympärysvoide ovat Lumenen Bright now sarjaa. Ne sisältävät C vitamiinia ja niiden luvataan heleyttävän ihoa. Voide levittyy hyvin ja imeytyy hyvin ainakin omaan ihooni.





Yövoiteeksi nappasin Lorealin Triple active nightin. Tämä on koostumukseltaan hyvin samanlaista, vain hieman paksumpaa. Kummassakin voiteessa on mielestäni kauniit purkit ja molempien tuoksu miellyttää ainakin omaa nenääni. :D Plussaa näistä siis!



Onko teillä kokemusta kyseisistä tuotteista? Tai mitä tuotteita te suositte? Pistäkää vinkkejä tulemaan, jotta pääsen kokeilemaan jatkossa muitakin tuotteita! :)

Ihanaa lauantaipäivää kaikille! :)
-Henna

2 kommenttia:

  1. Meiltä löytyy tota Lumenen rasvaa sekä päivä- että yövoiteena, taisi äippä saada kaupan kylkiäisenä jostain. Yövoidetta en vielä ole avannut, mutta päivävoiteeseen olen ollut erittäin tyytyväinen! Aiemmin ollut käytössä Garnierin päivävoiteita, joista olen tykännyt hirveästi, aamulla kosteuttaa sopivasti ihoa, ja imeytyy niin nopeasti, että heti voi alkaa meikata tai vaikka lähteä ovesta ulos! Yövoiteena oon käyttänyt virolaista halpisrasvaa ja siitäkin oon tykännyt, kosteuttaa tosi hyvin! Ainoa vain, että todella rasvaista, illalla kun laittaa niin aamulla herätessä saattaa vieläkin olla rasvaisen tahmea iho :/

    imagination-thechips.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että rasva on toiminut sullakin! :) Ja täytyykin testailla myös noita Garnierin rasvoja jossain kohtaa. Usein on just toi ongelma, ettei imeydy tarpeeksi nopeesti ja pitää odotella pitkään ennenku voi mitään meikikä laittaa naamaan :D !

      Poista