tiistai 10. marraskuuta 2015

AUTUMN THROUGH MY PHONE

HELLOU!

Oon ollut pitkään hiljaa täällä blogin puolella, mutta nyt tuntui siltä, että haluan tulla jakamaan vihdoin kännykän uumenista löytyviä kuvia myös muille. Niimpä kokosin kuvista muutamat kollaasit, joiden perusteella voin raapustella viimeisen kolmen kuukauden tekemiset. Innostuin myös Norjan matkakuvista taas sen verran, että saatan koota niistä postauksen myöhemmin.

Kolme kuukautta on kulunut koulussa niin hujauksella, että en ole paljoa ehtinyt koneelle uhraamaan ajatuksia muuta kuin esseen kirjoittamisen muodossa. Nyt kuitenkin kaikki syksyn tentit on kunnialla takana ja harjoittelu on alkanut. Muutama essee pitäisi vielä ennen joulua vääntää, mutta enköhän mä niistä selviä! Nyt mulla on edessä kolme vapaapäivää, joiden aikana aion levätä ja toivon saavani koulusta aiheutuneen stressin viimeinkin karistettua.

Tosiaan. Elokuun jälkeen mua ei ole täällä nähty. Tähän väliin on mahtunut vaikka mitä menoa ja meininkiä. Kesäloma, Norjan matka, koulun alku, kavereita, juhlia, ruokaa, ostostelua ja vielä vähän ruokaa. Oikeesti en oo siis tehnyt mitään muuta kuin syönyt, syönyt ja syönyt. Ai miten niin rakastan ruokaa..?


1. LOMALLE LOMPSIS!! Automatka kohti Norjaa starttas ja ensimmäinen pysähdys tehtiin Jyväskylässä mun kaverin luona. Nähdään hyvin harvoin, sillä välimatka on melko pitkä. Mun onnekseni hän asusteli kuitenkin hetken Jyväskylässä ja päästiin treffaamaan<3
2. Näkymät teltasta ei olleet ihan huonoimmasta päästä ;)
3. Norja ja Lofootit. Tarviiko tässä mitään lisätä?
4. Näihin maisemiin voisin palata vaikka heti!!

1. Aikainen aamu aurinkoisessa Helsingissä.
2. Loman kunniaksi käytiin jätskillä Hernesaarenrannassa!
3. Maukas aamiainen kera Helsingin sanomien missäs muuallakaan kuin Helsingissä!
4. Vähän uutta Tedin laukkua ja uudet Birkenstockit jalassa<3

1. Aivan törkeen hyvää hampparia Oulun Kauppuri51:ssä!!! Suosittelen!!! (Viikon telttailulla ja trangialla tehdyllä ruuallahan ei ollut tähän mitään osuutta ;) )
2-3. Maisemia Lofooteilta. Mieli lepää, ei voi muuta sanoa.
4. Meikäläinen alämäni ensimmäisellä vaelluksella. Matka ylös oli pitkä ja tuskainen, mutta eipä se alaskaan päin mikään helppo ollut tuolla jyrkässä kivikossa.

1. Rakas poikaystäväni on aina laittanut vastaan, kun oon sanonut, että osta Converset. Mutta ei. Aina pitää ostaa ne 10 euroa maksavat tossut jotka hajoaa yllätys yllätys kolmen käyttö kerran jälkeen. Vihdoin hän otti itseään niskasta kuitenkin kiinni, ja nyt ollaan kenkäsamiksia!
2. Fiilistelyä loppukesältä.
3. Auringonlasku Lofooteilla.
4. Aivan mielettömän hyvää safkaa. Ei se vaadi muuta kuin lohta, bataatti muusia ja fetasalaattia!

1. Herkkuaamiainen kaapista löytyvistä jämistä.
2. Käväsin pitkästä aikaa Föri-ajelulla auringonlaskun aikaan.
3. Duunissa auringonnousun aikaan. Viimeiset siivoukset edessä tällä viikolla! Sitten saan keskittyä täysillä harkkaan ja muutamaan esseeseen, jotka täytyis vielä repästä jostakin.
4. Herkkuiltapalaa. Protskulettuja, mansikoita ja Real-ruissia avokadolla ja tomaatilla.

1. Helsingin yöhön lähdössä! Löysin kaapista ihanan huulipunan, jota en ollut koskaan käyttänyt. Nyt se on päätynyt huulille jo monen monta kertaa ja sopii mielestäni tohon kampaukseen ja asuun. Oikeastaan tuolla lookilla olen mennyt lähes jokaiset syksyn kemut, mutta väliäkös tuolla, jos kerrankin löytää yhdistelmän joka toimii myös omaan silmään!
2. En kerennyt kuvaamaan syksyä tänä vuonna oikeastaan ollenkaan. Puhelimesta löytyi oikeastaan vain kaksi syksyistä lehtikuvaa ja parempi yksilö päätyi tänne.
3. Opiskelijabileissä olen kerennyt juoksemaan ihan kiitettävästi tänä syksynä. Lähes joka kerta olen kuitenkin ollut kuskina, sillä seuraavan aamun olot olisi liian tuskallista kärsiä joka viikko.
4. Tässä oon menossa juurikin reippaana aamusalille. Syksyllä paistoi monta viikkoa aurinko ja aurinkolaseja sai käyttää ahkeraan. Se oli kyllä hyvä, sillä ilman auringonpaistetta mun stressi olisi varmaan vieläkin suurempi. Tykkään myös syksystä ja talvesta siinä, että saa kietoutua noihin isoihin ja paksuihin huiveihin<3

1. Tehtiin poikaystäväni kanssa Jamie Oliverin reseptillä maustettua kanaa ja siihen kylkeen hieman punaista pestoa ja couscousta. NAM!!
2. Ostin itse itselleni synttärilahjaksi Daniel Wellingtonin kellon. Ja sen jälkeen se on oikeastaan ollut ranteessa joka päivä, mikäli menot ovat sen sallineet. Poikaystävälleni iski kateus kellon saavuttua kotiin, että hänenkin oli pakko tilata samanmoinen heh :D
3. Kävästiin Viikkarin piknik-risteilyllä luokan kanssa. Oli pakko napata kannelta kuva, sillä en ole koskaan nähnyt noin montaa Siljaa ja Viikinkiä samassa kohtaa!
4. Luksusta arkeen. Heräsin yhtenä aamuna sen verran hyvissä ajoin, että ehdin keittää puurot ja nauttia ne television ääressä olkkarissa.

1. Halloweenina pukeuduttiin Batmaniksi ja Batwomaniksi.
2. Tässä syksyllä minuun iski kamala sisustuskuume ja päätin laittaa keittiön tuolit uuteen uskoon. (Vanhat tuolit näkyvät kuvassa 3.) Vietiin vanhat tuolit kellariin ja ostin Torista viisi pinnatuolia ja kaksi sain lahjoituksena poikaystävän vanhemmilta. Hioin tuoleista vanhat maalit pois, poikaystävä liimasi heiluvat osat kunnolla kiinni ja maalasin tuolit kokonaan valkoisiksi. Olen lopputulokseen enemmän kuin tyytyväinen. Keittiö ei ole enää yhtään niin pimeä ja ahtaan oloinen vaan raikas ja valoisa!
3. Rakastan kutsua ystäviä kylään illalliselle. Tässä kuvassa vietimme peli-iltaa meillä valmistuneen remontin kunniaksi.
4. Olin jo luovuttanut lippujen suhteen Haloo Helsingin keikalle. Edellisenä yönä kuitenkin peli-iltaa viettäessämme päätin, että aamulla hommaan liput sen päiväiselle keikalle ja kuinka ollakkaan, kolmen tunnin metsästyksen jälkeen tärppäsi. Oli muuten aivan mieletön keikka!!

1. Poikaystäväni vei minut syömään Aurajoen varressa sijaitsevaan ravintolaan nimeltä Tintå. Vaikka kaikki on siellä käynyt useasti ja kehunut sitä, en ole siltikään koskaan eksynyt sinne syömään. Onneksi asia korjattiin viime viikonloppuna, sillä tuo härkävarras oli ehkä parasta lihaa, mitä oon ikinä syönyt! (sydänsilmäemoji)
2. Vanha laskettelukypäräni oli mulle liian iso ja poikaystäväni ei omistanut kypärää ollenkaan, joten asia piti korjata. Viime viikolla Stadiumista sai kaikesta normaalihintaisesta 20% alennusta, joten päätettiin suunnata heti kypäräostoksille. Ensimmäisenä bongasin nuo lasit ja onneksi niillä ei ollut paljoa hintaa, sillä omistan jo yhdet hyvät lasit enkä olisi tarvinnut uusia, mutta nuo olivat rakkautta ensisilmäyksellä, joten pitihän ne nyt kotiuttaa... :D Sopivat kypärät löytyivät myös. Nyt on kaikki valmiina Tammikuun Åren matkalle jee!!
3. Peiliselfietä kaverin rappukäytävässä.
4. Pikkujouluillallisella vanhan aerobic-jengin kanssa. Ylikypsää härkää kerma-pestokastikkeessa. Voin kertoa, että oli muuten hyvää! 

Yhteenvetona voisin todeta, että olen käynyt syksyn aikana ihan liikaa ulkona syömässä, viettänyt monia ihania iltoja hyvien tyyppien kanssa ja kuvannut ruokaa aivan liikaa ;D Kaksi viimeistä kohtaa ei tule muuttumaan keväänkään aikana sen voin luvata, mutta ravintolassa juoksemista pitäisi ehkä vähän vähentää. Ihan vaan noin niinkuin kukkaroa ajatellen.

Terkuin, Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti