keskiviikko 26. helmikuuta 2014

VINKKEJÄ KAIVATAAN KIITOS!

Kääk, kaipaan kipeästi vinkkejä!!
Tykkään tehdä näitä protskupannareita iltapalaksi, mutta ne ei vaan ikinä tunnu pysyvän pannulla koossa. Miten ihmeessä te muut saatte pysymään ne kauniin pyöreinä, mitä kaikissa kuvissa näkee?? Aineina olen käyttänyt vain banaania, kananmunaa, sekä hieman rahkaa. Kokeilin tänään leivinjauhetta ja koostumuksesta tuli ehkä hieman parempi, mutta ei ne vieläkään kyllä letuilta näytä.. Maku oli kyllä mielettömän hyvä ah nam <3 Mutta ois kiva saada niistä myös esteettisen näkösiä, jotta niitä vois joskus kokkailla jollekkin muullekkin kuin itselleni.
Laittakaapas siis hyviä vinkkejä tulemaan kiitos :) !

Tässä vielä kuva mun taidonnäytteestä......


5 kommenttia:

  1. Onks sulla pannu tarpeeks kuuma? Mulla ainakin ennen meni ihan muusiks, jos paistoin liian miedolla lämmöllä. Toiseks tuli mieleen laitatko banaania ja kananmunia oikeessa mittasuhteessa? Teen itse aina suhteessa 1 muna + 1 banaani ja blenderillä sileeks koko taikina, niin onnistuu :). Toivottavasti näistä vinkeistä oli edes jotain hyötyä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitan 1 munan ja 1 banskun ja sit about ruokalusikallisen rahkaa. Kokeilin aluks kuumalla pannulla mut jotenki se taikina leviää siihen öljyyn ja sitte se ei onnistu ollenkaan tai palaa kiinni pannuun :D pitänee vaan jatkaa taistelua niiden kanssa :D ehkä ne viel joskus onnistuuu!

      Poista
    2. Ja sitä vielä et paistatko normi öljyllä vai? Kiitos vinkistä :)

      Poista
    3. Hmm, outoa.. Paistan kookosrasvassa joku puol teelusikkaa riittää pariin paistokertaan :) Onks sulla sit tarpeeks hyvä paistinpannu? Mulla oli joskus ennen sellanen Ikean, eikä sillä onnistunut koskaan noiden teko, eikä oikeen muukaan. Sit ostin Hackmannin paistinpannun, niin sen kanssa sujuu paljon paremmin :) joskus se voi olla siitä pannustakin kiinni vaikka kuulostaakin tyhmältä :D kai soseutat ton blenderillä? se voi kans vaikuttaa :D

      Poista
  2. Joo sekotan blenderillä :) Ja oon testannu ikean sekä hackmannin pannulla ja huomannu kans et paremmin onnistuu hackmannilla :D Tota kookosrasvaa tai öljyy pitäis kans testata! No ehkä vielä joku kerta onnistun, ku yhdistelen näitä kaikkia vinkkejä ;D

    VastaaPoista